reklama

Ciąża po 40

Co do tematu orientacji to właśnie... Gdyby to było moje dziecko? Co przestanę kochać? Będę na siłę zmieniać? Pierwsza starałabym dać mu wsparcie i akceptację a każdy człowiek jest czyimś dzieckiem.

Maja był tu taki moment gdy czytałam, czasem coś napisałam ale jakoś... Nie czułam się u siebie😉

Co do rodzeństwa... Moje dziecko ma starsze😁 sam nie jest. Ja nawet na niego bym się nie zdecydowała w naszej sytuacji ale... Była kiedyś taka reklama seata Arony 😂 już nie pamiętam dokładnie coś w stylu : mama tabletki tata prezerwatywy a ja... Cóż maluch był wpadka jest oczkiem w głowie 😉
Ja w tym roku skończę 45 lat, mąż ma 10 więcej 😬
Mam 3 wspaniałych i zdrowych dzieci zadowolę się 😜

reklama
Kwiatek jakby ci płakała po urodzeniu to wiesz co robić, w samochód i jazda!
Wiesz, że już za chwilę usłyszysz jej głosik... [emoji7]
Netka co u was?
Teredka jak sobie radzicie?
Tak was czytam i myślę... Co ja tu robię? Mam prawie przedszkolaka [emoji23] zasiedziałam się [emoji849]
Kochana siedź jak najdłużej, Twoje rady są zawsze cenne, ze świeżutkiego doświadczenia .
Dziś miałam dzień cały na rozjazdach , moje grzeczne maleństwo zaczynało wrzaski jak tylko wyjeżdżałam z podwórka, dosłownie siódmy zmysł [emoji1787] Jutro mam nalot koleżanek z pracy a w niedziele chrzciny wiec urwanie głowy.
Ale mi się życie pozmieniało, u fryzjera siedziałam dzis jak na szpilkach z telefonem w ręku, licząc każdą minutę, a rok temu narzekałam na nudę [emoji23][emoji23]
Kwiatek samochód mam sprawdzony ze synem, był koszmar ze spaniem , mąż robił rundkę wkolo wsi i dziecko spało jak zabite [emoji6] ale u Was tak strasznie trąbią w tych samochodach nie wiem czy się to maleńkiej spodoba [emoji9][emoji2956]

tylko ja we Włoszech mieszkam, na końcu świata, w małej wsi w górach 😜
Cudownie, to jeszcze na wakacje we Włoszech bym się załapała🏞⛰🌞🌏🏕.
No dobra, ale wiesz co, nie zwijaj siě stąd, bo ja może w końcu urodzę i będę miała million pytań, wątpliwości itp i będę Was tu wszystkie bez wyjątku potrzebowała, jako że doświadczenia żadnego nie mam w wychowywaniu swoich dzieci. No i forum 40 bez Ciebie, już takie samo by nie było... A potem jeszcze inne dziewczyny wpadłyby na ten szalony pomysł.... no bez kitu, nie może tak być !!!🧐😘🤷‍♀️

Kochana siedź jak najdłużej, Twoje rady są zawsze cenne, ze świeżutkiego doświadczenia .
Dziś miałam dzień cały na rozjazdach , moje grzeczne maleństwo zaczynało wrzaski jak tylko wyjeżdżałam z podwórka, dosłownie siódmy zmysł [emoji1787] Jutro mam nalot koleżanek z pracy a w niedziele chrzciny wiec urwanie głowy.
Ale mi się życie pozmieniało, u fryzjera siedziałam dzis jak na szpilkach z telefonem w ręku, licząc każdą minutę, a rok temu narzekałam na nudę [emoji23][emoji23]
Kwiatek samochód mam sprawdzony ze synem, był koszmar ze spaniem , mąż robił rundkę wkolo wsi i dziecko spało jak zabite [emoji6] ale u Was tak strasznie trąbią w tych samochodach nie wiem czy się to maleńkiej spodoba [emoji9][emoji2956]
No nie da się ukryć, trąbią, trąbią ... ale to najwyżej będziemy ją wozić tam i z powrotem po naszej krótkiej prywatnej uliczce... tu mało aut jest i nikt nie trąbi. Dodatkowo uliczka wymaga remontu, dużo dołków i górek jest więc ją wytrzęsie trochę, pobuja..., będzie spać jak suseł🤔😃

Poczyta się Was z rana i od razu miło dzień się zaczyna, czasami to jakbym poranne pogaduchy przy kawie zaliczyła😘
Dla odmiany moja psinka coś niedomaga, już dzwoniłam do mojego Love, niech po pracy pędzi do weterynarza. Seniora chyba kręgosłup i łapki bolą 😔 Tak mi go szkoda

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry