Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WitajCześć. Jestem tu nowa. Mam 43 lata. U mnie dopiero początek ciąży. Jeszcze nie widziałam serduszka. W głowie mi huczy. Jakbym snila że jestem w ciąży. Akurat trafiłam na wątek Agnieszki...tak mi przykro. Sama drżę co będzie u mnie. Nie pozwala mi to normalnie funkcjonować. Przez lata starałam się o dziecko. W międzyczasie rozstałam się z mężem, i poznałam obecnego partnera. Znów zaczęłam myśleć o macierzyństwie i spróbowaliśmy. Nie wierzyłam że się uda co dawało poczucie bezpieczeństwa a zadziałało od pierwszego strzału. Tylko ze ja nie bardzo się teraz odnajduje...do tego ten stres związany z genetyką. Agnieszka pisała że 1:4 mamy w tym wieku może mieć chore dziecko. Myślałam że 1:30...co i tak przeraża. Nie umiem się cieszyć swoim stanem.
Ciesz się. Wiele kobiet w tym wieku rodzi zdrowe dzieci. Ja po prostu miałam pecha. Życzę Ci jak najlepiej. Zamartwiać się można jak usłyszy się źle wiesci. Ty masz duże szanse być cudowna mama zdrowego i wspaniałego dzieckaCześć. Jestem tu nowa. Mam 43 lata. U mnie dopiero początek ciąży. Jeszcze nie widziałam serduszka. W głowie mi huczy. Jakbym snila że jestem w ciąży. Akurat trafiłam na wątek Agnieszki...tak mi przykro. Sama drżę co będzie u mnie. Nie pozwala mi to normalnie funkcjonować. Przez lata starałam się o dziecko. W międzyczasie rozstałam się z mężem, i poznałam obecnego partnera. Znów zaczęłam myśleć o macierzyństwie i spróbowaliśmy. Nie wierzyłam że się uda co dawało poczucie bezpieczeństwa a zadziałało od pierwszego strzału. Tylko ze ja nie bardzo się teraz odnajduje...do tego ten stres związany z genetyką. Agnieszka pisała że 1:4 mamy w tym wieku może mieć chore dziecko. Myślałam że 1:30...co i tak przeraża. Nie umiem się cieszyć swoim stanem.