71barbara
Fanka BB :)
Aniu, my też AVENT używamy - już sporo gotowałam, bo odciągam, więc wiem, że napisy nie schodzą. No i smoczek nie przecieka. Śmiało mogę polecić.
Majuska, smoczki (bo nauczyłyśmy się niedawno smoczka) młodzież wciąga każdy kształt, nie jest wybredna, z tym, że w zasadzie tylko do snu. W dzień pluje w dal
Kłaczku, fajny kojec, ale niestety u nas miejsca niet. Już i tak dziadek kołysko-huśtawkę nam zamontował... Sam zrobił, nie miałam serca mu odmówić, na szczęście jest demontowalna (zawieszam wtedy, kiedy chcę huśtać) no i haki w suficie do w przyszłości normalnej huśtawki można wykorzystać albo zagipsować dziury..
Marzenko, ale masz dzielną dziewczynkę
Dobrej nocki, papa
Majuska, smoczki (bo nauczyłyśmy się niedawno smoczka) młodzież wciąga każdy kształt, nie jest wybredna, z tym, że w zasadzie tylko do snu. W dzień pluje w dal
Kłaczku, fajny kojec, ale niestety u nas miejsca niet. Już i tak dziadek kołysko-huśtawkę nam zamontował... Sam zrobił, nie miałam serca mu odmówić, na szczęście jest demontowalna (zawieszam wtedy, kiedy chcę huśtać) no i haki w suficie do w przyszłości normalnej huśtawki można wykorzystać albo zagipsować dziury..
Marzenko, ale masz dzielną dziewczynkę
Dobrej nocki, papa
mój wybór jest w takim razie dobry bo same pozytywy od Was słyszę. Na razie zamówiłam cztery butelką: 2 duże i 2 małe plus smoczki do nich rozmiar 1. Do ssania też Avent na wszelki wypadek, zobaczymy czy Malutka będzie chciała smoka na uspokojenie.
ale koszmar... ja nie chcę! Było fajnie bez białego i niech tak zostanie.... Podobno tylko dziś a od jutra ma być na komnkretnym plusie i tego się trzymam. Uffff
Podwórko też nie jest małe... Rok temu odsnieżałam je pięc godzin i naprawdę to obłęd.