Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najgorsze jest właśnie to że nie wiadomo. A ja lubię wiedzieć. Stan niewiedzy to koszmar. Utknęłam w koszmarze i będę w nim tkwiła do porodu.A moze wlasnie tak bedzie? Moze ten stres, strach za jakis czas beda tylko zlym wspomnieniem? Jeszcze nic tak naprawde nie wiadomo.
Moze amniopunkcja da ci ten luksus wiedzy. Rozumiem, tez wole wiedziec na czym Stoje i niecierpie czekac.Najgorsze jest właśnie to że nie wiadomo. A ja lubię wiedzieć. Stan niewiedzy to koszmar. Utknęłam w koszmarze i będę w nim tkwiła do porodu.
Najgorsze jest właśnie to że nie wiadomo. A ja lubię wiedzieć. Stan niewiedzy to koszmar. Utknęłam w koszmarze i będę w nim tkwiła do porodu.
Nalezy ci sie! Moze to spelnienie nie bedzie takie bajeczne jak sobie wyobrazalas, czesto tak jest. A moze to schody ale tym razem do nieba? Napewno bedziesz miala cudownego synka ! Kiedy masz te amnio?Bardzo Wam dziękuję. Czasem mnie tak dopadnie. Mam za sobą małżeństwo z alkoholikiem i to mnie trochę zrujnowało psychiczne...a może wzmocniło. Już sama nie wiem. Zamarzyło mi się po tym wszystkim życie bez komplikacji, bo głupia pomyślałam, że już się nacierpialam i teraz niebo mi się należy i spełnienie wszystkich marzeń.
Kłucie brzucha 17 listopada. Trochę się denerwuje. Ale tam gdzie Idę mają doświadczenie więc o technikę wykonania badania się nie martwię. Mam nadzieję że nie będzie komplikacji. Wybiorę mikromacierze więc za 2 tyg. Powinien być wynik.