kłaczek
Fanka BB :)
Bo uratowalas. Mogl sie ugotowac. Natomiast problem z Rajmundem polega na tym, ze on sie nawet na pol przytomny broni przed zimnym okladem, a techniki samoobrony ma baaardzo skuteczne.
Katrina, w siatkowym kojcu wstawac jest trudniej, ale tez nie jest on po to, zeby dziecko w nim caly dzien kiblowalo. Zakladam raczej zabezpieczanie malego, z jednoczesnym umozliwianiem mu poruszania sie na ile bedzie mobilny - pelzania, przetaczania itd., kiedy juz lezaczek okaze sie zbyt "ciasny".
Barbara, nie strasz.
Do tej pory bywalo mi roznie z czopem, wiec mam nadzieje ze to jeden z tych przypadkow wczesniejszego "wyplucia gluta".
Skonczylam sweterk. Po drodze dorobily sie i portaski, takie na szeleczkach, pod pachy az.

Katrina, w siatkowym kojcu wstawac jest trudniej, ale tez nie jest on po to, zeby dziecko w nim caly dzien kiblowalo. Zakladam raczej zabezpieczanie malego, z jednoczesnym umozliwianiem mu poruszania sie na ile bedzie mobilny - pelzania, przetaczania itd., kiedy juz lezaczek okaze sie zbyt "ciasny".
Barbara, nie strasz.
Do tej pory bywalo mi roznie z czopem, wiec mam nadzieje ze to jeden z tych przypadkow wczesniejszego "wyplucia gluta".Skonczylam sweterk. Po drodze dorobily sie i portaski, takie na szeleczkach, pod pachy az.

!!
chociaż wczoraj w ciągu dnia już w ogóle nie kaszlałam. Mam nadzieję że to nie zaszkodzi Wandzi bo przecież podskakuje wraz ze mną a to chyba nie jest miłe. W każdym razie wyekspediowałam kolegę męża do pracy i mogę poleniuchować odsypiając nockę. Niestety przy aptece będę dopiero w sobotę i kupię sobie syrop więc jakoś trzeba wytrzymać te dwa dni. Uroki mieszkania za górami, za lasami, za siedmioma strumieniami...
Otóż ..kilka miesięcy temu mój najstarszy zwędził mi kasę, dokładnie 900$, które zostawił mi brat na sprawy związane z grobami rodziny, no leżały sobie w szufladzie, az do momentu kiedy zniknęły......okazało się po perturbacjach, że to Karol zwędził, ustaliliśmy sposób w jaki to zwróci i niby miało byc juz tylko dobrze, przez kilka misięcy odkupiłam już połowę skradzionej sumy i dzisiaj rano odkryłam, że ona znów zniknęła