Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Zyjemy, kochana, zyjemy! A jestesmy juz w tym wieku, ze jak budzisz sie rano i nic nie boli, to znaczy ze nie zyjesz.
to jest dobry tekst,tak samo jak ten o seksie ze starszym mezczyzna,zawsze sie stara bo nie wiem czy to nie jego ostatni raz;-)Wonka, niby juz nie pizdzi, ale mlody widocznie uznal ze jeszcze trzeba podrosnac na dotychczasowym wikcie..
hello koffane,
milej soboty...a i klaczek -obecna...
Barbara, juz calkiem niezle myslisz! Przed 7:00 zaczely sie skurcze, jada sobie tak co 13-15 minut. Moze ja sie na tym nie znam, moze sie myle, ale probne alarmy nie zdarzaly sie rankiem... No i choc byly regularne, to nie tak silne... Ano, ciekawa jestem czy juz, czy tylko....
zielone kupiszony moge być a dokłądnie zielonkawe przy karmieniu piersią ale ... schody zaczynają się jeśli pojawi się śluz a on miał ten śluz i ja o tym mówiłam jakbym miała nerwicę natręctw (a może mam??) i byłą CISZA i tylko bełkot o piersi ... Jak sie wqrwiłam i odstawiłam sama od cyca i dostał pepti to i zielona kupa się skończyła i śluz ... po konsultacji z lekarzem zaczełam wprowadzać znów cycka - jedno karmienie (po wyeliminowniu z mojej diety mleka) i od nowa polka galopka - naprężania, zielone kupy ze śluzem ... znów konsultacja i lek. stwierdziła że mój pokarm ma za dużo laktozy i nic z tym nie zrobię ... także jest na pepti...
Pytałam teściową, ciotki, mą matkę - ja byłam chuda - znaczy niedowagę miałam albo minimalnie przybierałam na wadze, a mój m. ... lepiej nie mówić aż cud że z tego chudzielca 180 cm prawie wyrosło... na następną wizytę zaniosę lekarce chyba swoje zdjęcie, gdzie widać jaki ze mnie tłuścioszek![]()
ciekawe czy jak dziecko skłąda sie z samej tkanki tłuszczowej czy też ma skierowanie na badanie ... oczywiście mam zrobić prywatnie bo pani dr skierowania nie wypisała ...