Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Woda w misce była, karma w misce była ... może zaczyna się marcować ? i ma gdzieś, że jest wysterylizowana ? sex jest w głowie przecież 
euthyrox a potem śniadanie i kawa ... ech :-)
..wywioze gdzieś to cholerstwo, albo tez na puchy przerobie i do Florentynki wyślę
, nie wiem czy może mieć wpływ na to fakt, że weszłyśmy właśnie w trzeci skok rozwojowy, ale mam wrażenie, że ona jednak sobie ze mną pogrywa...
Zoyka to jak u mnieeuthyrox a potem śniadanie i kawa ... ech :-)
i jakies słońce sie pojawia - czekam na sygnał od m. czy można tuptać na spacer - jak jest dużo sniegu to wyjade do bramy i już.
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...46410_118980251464704_1343744_826151201_n.jpg
Po sniadaniu poszłam na chwilę do łózka i sobie przydrzemałam, pralka wirując mnie obudziła i dobrze... A laptopa bierz spokojnie, już widziałam w szpitalu kobitki z komputerami 

Jasne. że tak, jeszcze w Trawiana pykniesz między skurczami;-)Hej,
No Zoyka, co Ty, jakie głupio? Brać, brać, będziesz sobie rodzić i na bieżąco nas tu informować jak idzie, żebyśmy mogły udzielać wsparcia w parciu.