anka_d
Fanka BB :)
Jasne. że tak, jeszcze w Trawiana pykniesz między skurczami;-)![]()
To jest myśl! Dopisuję do LYSTY laptopa i sobie partyjkę zumy strzelę między jednym skurczem a drugim. Majuśka jesteś genialna :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jasne. że tak, jeszcze w Trawiana pykniesz między skurczami;-)![]()
Wydrę, jak przyjdzie co do czego.Florka wydzieraj laptopa mężowi, to Ty masz grać żeby się odstresowac a nie on Pamiętaj, że faceci ogólnie sa beznadziejni chociaż ciężko bez nich żyć![]()
Zoyka - nie popędzam... Ja tylko widzę te 5 dni na Twoim suwaczku, dla mnie to brzmi jak "TO JUŻ"!Flo- zaraz,zaraz... ja do szpitala tylko na kontrole i obejrzenie mnie jadę a nie rodzic.
A jak już pojadę urodzić to lapka nie wezmę na pewno. Pożyjecie sobie w ciekawości, hihi
[B pisze:Zoyka - [/B]nie popędzam... Ja tylko widzę te 5 dni na Twoim suwaczku, dla mnie to brzmi jak "TO JUŻ"!
musze sobie TSH zrobić i resztę hormonów bo po porodzie weszłam a nadczynność ... co do tycia i chudnięcia ... mam hashimoto i pco i mam niedoczynność tarczycy z rzutami nadczynności ... nosiłam już rozmiar od 34 (było za duże ) do 48 (było ciasnawe)
ogólnie takie 42/44 jak tarczycy nie odbija a ja nie zjadam paczkami ptasiego mleczka
które po ciaży okazało sie za słodkie ... zresztą teraz gorzka czekolada albo kawałek ciasta - reszta jest za słodka dla mnie.
bo teraz się boję o młodego - że Bazylia sobie skoczy na niego przypadkiem, a ona jest pozbawiona tej delikatności kociej przez swoja niepełnosprawność, a jak młody zacznie pełzać to będe sie bała o Bazylię bo znów przed nim nie ucieknie wysoko :-( chociaż może bedzie jak z psem ... raz go drapnie i sie Młody oduczy jej dokuczać ? Dobrze, że dobre żarcie jej kupuje to chociaż nie strach że Młodemu zaszkodzi jak do jej miski dopadnie :-)