Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Natalie by Tako - ciezki, ale duzy. Mnie odpowiada. Kurde, nawet nie wiedzialam ze to polska firma... Sa tu popularne.
Do tego oczywiście spacerówka po złożeniu gondoli, moskitiera i wszystko regulowane jak potrzebuję. Zoyka ten ostatni model jest super, bierz w ciemno)
, czy nie trzeba się będzie w spaceróweczke niedługo przesiadać:-) Ma też fajowy kosz na zakupy, ładuję tam sporo rzeczy i się fajnie zasuwa na zameczek. Kupiłam go w zestawie z fotelikiem Maxi Cosi, nie brałabym do tego tych fotelików "noname", zwłaszcza tego co jest przy Taco wstawionym przez Zoykę. Ale sam Taco ma bardzo dobre opinie i sama się nad nim zastanawiałam, a już ten model co Zoyka wstawiłaś jest superowy, widuje go czasem na spacerach i robi wrażenie:-)
...tak ładnie zasypiała po kapieli i cycu, ale coś jej się odmieniło i od 4 dni szaleje, odkładam ją po cycu praktycznie śpiącą, a ona po 2 minutach się budzi i ryczy, sprawdzałam, nie jest to z głodu, ani nie ząbkuje bo dziąsła bez zmian, wzięta na rączki uspokaja się i zasypia
...no i nie wiem czy mnie ćwiczy, czy może to związek ze skokiem rozwojowym ( bo mamy teraz 16 tydzień ) ale w dzień jest całkiem grzeczna...no nie wiem o co lata
Dziś ten płacz trwał ponad godzinę, siedziałam obok niej i głaskałam, uspokajała się na chwile i od nowa ..i w końcu po godzinie padła...miałyście tak??