Marzena197235
Fanka BB :)
Witajcie kochane
U nas nocka rewelacyjnie mała spała cała noc do 9 rano wszystko wróciło na dawne tory , katarek poszedł zebole sa , a teraz nie spi i nadaje jak wolna europa ,
Majuska tez mielismy takie cwiczenia tylko ze malutka miała asymetrie , a jesli chodzi o kapcie w szpitalu to dawno to powinni wycofac u nas juz nie ma czegos takiego trabili o tym w telewizji i to bardzo dawno temu
Basiu bidulko kochana , niektóre dzieci tak ciezko przechodza te szczepionki , moja to chyba jest twardzielka , bo dostawała po 3 kłucia i ani raz nie zapłakała no sama byłam w szoku bo inne dzieci tak strasznie krzyczały a ona zero jak by jej nic nie robili , potem tez super nic sie nie działo ani marudy , ani goraczki
Aniu jak jestes głodna to wcinaj ile wlezie masz do tego okazje
Reszte mamusiek witam
U nas nocka rewelacyjnie mała spała cała noc do 9 rano wszystko wróciło na dawne tory , katarek poszedł zebole sa , a teraz nie spi i nadaje jak wolna europa ,
Majuska tez mielismy takie cwiczenia tylko ze malutka miała asymetrie , a jesli chodzi o kapcie w szpitalu to dawno to powinni wycofac u nas juz nie ma czegos takiego trabili o tym w telewizji i to bardzo dawno temu
Basiu bidulko kochana , niektóre dzieci tak ciezko przechodza te szczepionki , moja to chyba jest twardzielka , bo dostawała po 3 kłucia i ani raz nie zapłakała no sama byłam w szoku bo inne dzieci tak strasznie krzyczały a ona zero jak by jej nic nie robili , potem tez super nic sie nie działo ani marudy , ani goraczki
Aniu jak jestes głodna to wcinaj ile wlezie masz do tego okazje
Reszte mamusiek witam

Jaki farmaceuta? Taki sam debil jak ten co mi proponowal nawilzajacy krem na sztywniejaca blizne?? Poza tym ja sie za bardzo nie dogadam z tym moim angielskim, nie umiem wszystkiego wytlumaczyc. Ich chyba po****lo zeby z chorym niemowleciem do apteki wysylac.
Jeszcze troszkę rozrzerzył i mówi i ku.....a to co??????Zrobił mi się jakiś pęcherz w srodku na ściance wym-1cm,pokryty błoną na której są miliony niteczek z krwią.Postanowił zrobic cytologie zapakował patyczek,wyciągnął a on w krwi
...nawiasem mówiąc u mnie też nadal kiepsko z ochotą;-)