no nie ale spamu
Kłaczku współczuje Ci ... trzymajcie się.
zapamietałam Wszystko czerwone - musze sobie kupić bo niestety się zużyła :-( swego czasu ma ulubiona.
Nowa Chmielewska ... koleżanka czytała a ponieważ KOCHA Chmielewską powiedziałą żebym dała spokój to spokój dałam
Dziś zaczytuje się w |U malucha na talerzu" ... ups ... za jakis czar bedę musiała iść na tomograf żeby sprawdzić czy mam mózg czy przecier dla niemowląt ...
Majuska jak karmiłam i młody nie budził sie w nocy na karmienie to pozwalałam sobie na kilka łyków piwa albo na małą lampkę wina. Sądzę, że spokojnie po ostatnim karmieniu możesz sobie pozwolic na jakieś minimalne ilości tego typu alkoholu.
Flo - ja zakupiłam karuzel, jest jakiś mozart i inny bach ale ... mówie do ciotek znajomych znaczy: ŻADNEJ karuzeli ... i co młody dostał ? Karuzelkę ... moja jest full plastik choć na zywca lepiej to wygląda niż na focie ale gra ok 40 minut i młody bez problemu zasypia, poza tym może się tylko kręcić ... ta "prezentowa" gra TRZY minuty co jest totalna pomyłka. Ja chodziłam na piłki i na kije, kilka razy na areobic ale ćwiczyłam

w swoim tempie i młody z godnością to znosił. Joga zawsze mnie irytowała.
Na czas ciąży (faza końcowa_ + połóg - zakupiłam drążek i zasłonę prysznicową ... gdyby nei wizja remontu to chętnie zmieniłąbym wannę na prysznic.
Azula - 6 tygodni połóg, wizyta u gina ... antykoncepcja w zależności od tego czy karmisz piersią czy nie, karmienie ani brak miesiączki nie świadczą o niczym. Możesz zajść w ciążę w tym czasie. Ja jednak znalaząłbym lekarza któremu ufasz i zdała się na niego. Mój zachwalał tę:
LEK MIRENA - ULOTKA DLA PACJENTA: INFORMACJA DLA U