reklama

Ciąża po 40

Melduję się, miła wiadomość do mnie dziś dotarła - tydzień urlopu... chwila na odpoczynek. Mój szef jutro wyjeżdża na tydzień czasu (prawie na tydzień), więc ja mam wolne od pracy.

reklama
Smaze w kuchni mielone i slysze... Rajmund spiewa malemu kolysanke. Tylko dziwnie jakos. Slucham lepiej...
"Ach, spij kochanie, kiedy pluskwy grzmoca sie na scianie, wstaniesz z lozka wezmiesz trep, przypier..sz pluskwie w leb az jajami trysnie krew..."
Zeszlam przez uduszenie.

No no niezły ten twój Rajmund.Nie przejmuj się bo ledwo nasi chłopcy zaczęli mówić to w gazecie(nie nie w świerszczykach tylko takich kolorowych miesięcznikach) pokazywać kazał chłopcom gdzie pani ma cyca.Bardzo ładnie i szybko mówili i pokazywaliNa szczęście szybko wszystkim minęło.

Smaze w kuchni mielone i slysze... Rajmund spiewa malemu kolysanke. Tylko dziwnie jakos. Slucham lepiej...
"Ach, spij kochanie, kiedy pluskwy grzmoca sie na scianie, wstaniesz z lozka wezmiesz trep, przypier..sz pluskwie w leb az jajami trysnie krew..."
Zeszlam przez uduszenie.

I pomysł na kolejną makatkę:-D

zapomniałam Wam napisać, że u nas dzisiaj był armagedon pogodowy, 10 minut taka śnieżyca i wichura, że świata nie było widać, potem 10 minut cicho i słońce i znowu 10 minut ciemno, huragan i snieg i za chwilę słońce ...no po prostu koszmar, nie wiem czy dane nam będzie wyjść wreszcie jakoś normalnie na spacer z dzieckiem:no:

Majus, ale powiedz mi, czemu się tak zdziwiłaś, jak napisałam o podnoszeniu się na rączkach? Za dużo od dzieciaka wymagam? ;)
A pogoda to faktycznie daje w d... Masakra.
Zoyka, to masz szczęście, zazdroszczę spokojnej kąpieli, nasza na początku potwornie cierpiała w kąpieli i dawała temu bardzo głośno wyraz :):):)

Ostatnia edycja:
reklama
Zoyka gratulacje - Młodego kąpała przez pierwsze dni moja koleżanka - potem ojciec :-D Ja zaczełam go wodować jak m. wyjechał ślużbowo czyli młody miał 7 tygodni. Zresztą do tej pory to m. go woduje - ja myje głowę i kremuje :-)
Majuska u nas tak samo było - aż w końcu zrezygnowałam. Śnieg, słońce, wichura, zamieć ... wiosno przyjdź !!
Basiu nie wiem co mówił Ci rehabilitant ale jak kładziesz małą na brzuszku to ma sie opierać o przedramiona - to jest ok 4/5 miesiąc. Podpieranie na rączkach to póżniej z tego co kojarze. Wymuszaj na niej takie leżenie. Młody - do pewnego momentu odstawiał takie darcie gdy leżał na brzuchu że tylko opieka społeczna mógłaby interweniować ... teraz turla się jak oszalały i to sam ze swej nieprzymuszonej woli.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry