reklama

Ciąża po 40

A szukałam poscieli do łozeczka mam co prawda ale chciałam takie z baldachimem zeby miec na poczatek dla malutkiej , strasznie mi sie podobaja sa takie sliczne az mnie korci , Misiek mi dzisiaj przelał na konto pieniazki i kazał sobie cos wybrac bo sie rozchoruje jak nie kupie ,

reklama
No ja pościel też muszę kupić, wszystko zresztą :) Ale ja to póki co mam jeszcze trochę czasu - powoli jednak trzeba się zabierać za kompletowanie różności. Mam już kupione trzy body ;) No i trochę używanych ubranek oczywiście. Więc pierwsze koty za płoty.
A wracając do pościeli - widziałam te z baldachimem, śliczne są, ale to trzeba jeszcze taki stelaż do baldachimu, masz czy też musisz kupić?

Ostatnia edycja:
No śliczne Marzenko i rzeczywiście niedrogo. Też muszę poszukać czegoś.
A teraz ze sklepu wróciłam, kupiłam włóczkę i chyba zrobię sukieneczkę dla mojej dziewczynki.
I zmokłam. Kurczę blade - od rana do południa ani kropli deszczu a jak wysiadałam z autobusu to się rozpadało i do mojego powrotu do domu nie przestało. Ale teraz już nie pada, ha, ha:-D A ja oczywiście ani kawałka parasola nie wzięłam :)

Basiu ja to ani tego parasola nie miałam w domu bo starsza córka mi zawsze gdzies wyniosła , ale jak tak zaczeło padac to młodsza poszła kupic bo jak wyjsc z domu jak tak leje ostatnio , ja co prawda nie wychodze z domu ale sa domownicy co musza mamie po cos poleciec moja niezastapiona Ania Jesli chodzi o imie dla córeczki to Klaudia mi sie tez podoba jednak to mój Misiek wybrał imie dałam mu wolna reke niech sie tatus cieszy ze chociaz ma taki udział a ja to zaakceptowałam

Ja nad tymi poscielami sie zastanawiałam od soboty bo taka niezdecydowana byłam a niby szkoda mi wydac kasy a zas cos bym chciała i Misiek kazał mi kupic mówi ze dosc oszczedzania dla dziecka jak sie podoba to mam brac i nie dyskutowac a oferta była dosc kuszaca za te pieniadze

Mamakasi nie koniecznie im starsza tym wieksze komplikacje , teraz młode dziewczyny maja problemy nie wiadomo od czego to jest zalezne , a to prawda skonczyły sie czasy ze 20 latka to stara panna , swiat idzie do przodu z postepem i nasze myslenie jest inne

cześć mamusie
dopiero co teraz mogę usiąść,
od rana gwizdek nie powiem gdzie:) najpierw zaspałam (9.30) potem kawa pranie itp pojechałam oddać krew (wiadomo) a tu pani melduje że czynne laboratorium do 11 a ja po była po oczywiście i to na czczo:) więc jutro rano muszę śmigać jeszcze raz bo mam wizytę na 15.30 to może zdążą zrobić bo mam tylko mocz i morfo ooooo, potem musiałam stanik kupić bo ten co ostatnio kupiłam FF!! to już!!! za mały i pije we wszystko (łajdak) nie nadążam za własnym ciałem:) a na 17 mam zebranie w nowej szkole córki to jedziemy wszyscy:)
MamaKasi ja jak miałam 29 lat to miałam takie komplikacje że buuuu a teraz mam 39 i mam zamiar ich nie mieć, moim zdaniem najwięcej zależy od naszego pozytywnego nastawienia, my tu wszystkie jesteśmy takie właśnie:)
ładna ta pościel i tania Marzenko a jak Misiek mówi że brać , to brać:) Miśków trzeba słuchać:)
no to ja wieczorkiem tu wpadnę mamcie, buziaki

Gosiu Misiaczka ja bardzo kocham i licze sie z kazdym jego zdaniem tak jak on z moim ,

Jutro ide do kontroli do lekarza zobaczymy co mi powie moja pani doktor ja czuje sie dobrze a Klaudusia chyba jeszcze lepiej

reklama
Cześć mamusie!
Ufffff ... własnie wróciłam z połówkowego

Będziemy mieć córunię, oto Pati:

patiwacawska.png

U mnie to chyba niezła grubachna siedzi, w porównaniu do innych dziewczynek mam listopadowych :) wg biometrii jest to 23 tydzień, Pati waży 552g i ma ok. 30 cm długości, niezły fikający wielkolud :)
Wszystko po kolei wyszło prawidłowe....ciśnienie ze mnie uchodzi :)

A termin porodu wg tego USG wychodzi mi na 29 października :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry