reklama

Ciąża po 40

Gosiu ja sie dobrze czuje Klaudusia siedzi u mamusi w brzuszku murem tam jej najlepiej i czuje ze jeszcze długo posiedzi jak mam tendencje do przenoszenia to jeszcze potrwa troszke

tez biore leki na opuchlizne na nadcisnienie i nie czytam ulotek bo bym musiała nic nie brac a to dla dobra dziecka , organizm jest osłabiony przez ciaze i łatwo cokolwiek załapac a trudno potem to zwalczyc ,

reklama
Marzenko ja też mam tendencję do przenoszenia raz 10 dni a drugi raz 6 dni mam termin na 18 grudnia to moja gin powiedziała że jest możliwość że urodzę w styczniu:) w zeszłą środę byliśmy u bratowej, trochę mi jej szkoda było bo hormony jej mega buzowały raz się śmiała a za chwilkę płakała. Przyznam wam dziewczyny że ja po sn nie miałam aż takiej huśtawki może po cc jest pod tym względem gorzej.

spałam dzisiaj całe popołudnie, taka pogoda u nas a jem wszystko, dosłownie... gruszki zagryzam cytryną a cytrynę agrestem:)

Gosiu to nie po cesarce tylko ogólnie hormony buzuja po porodzie , to chwilke potrwa zanim dojdzie do siebie do formy , ja w sumie tez nie miałam cesarki to nie wiem jak to jest po niej , ale połog jest taki sam czy po cesarce czy po SN

A ja nic nie spałam za to buszowałam po alegro , i tez mi sie cos chciało a nie wiedziałam co mam zjesc córka kupiła mi nektarynki ale masakra nie miałam jak ich gryzc bo mnie tak bola dziasła az sie zdziwiłam ze sa podpuchniete ;-)

Cześć dziewczyny - ja tylko na chwilkę, przywitać się i życzyć równocześnie dobrej nocy. Cały weekend goście - dopiero teraz odpoczywam. Jutro napiszę więcej a na razie kolorowych snów kochane.
Całuję mocno :)

Witajcie mamuski kochane

Ja dzisiaj miałam głupawy sen . Śniło mi sie ze rodziłam i urodziłam kota , strasznie płakałam przez sen , jak sie obudziłam to odetchłam ze to tylko schizy nocne jakies , coraz czesciej sie sni ze rodze ale ze kota to jeszcze nie było

Marzenko boski sen:-D:-D strach się bać co w tej naszej głowie siedzi:-)
Mi już tez się porody śnić zaczynają coraz częściej, ale wszystko takie proste i łatwe w tych snach, oby tak było w rzeczywistości :)

I dalej lata nie widać:no:

Majuska u nas tez daleko do lata ale chociaz nie pada bo wczoraj to cały dzien padało i to tak intensywnie , a te porody w snach to masakra jakas nie myse o tym a zawsze sie cos sni

reklama
Cześć dziewczyny!
Ależ mnie tu długo nie było - ale rodzinka, rodzinka. Ja zajmowałam się gośćmi, a dodatkowo mały przyssał się do komputera i dopiero jak poszli - mogłam Wam dobranoc powiedzieć.

Anula - a jesteś pewna, że żadnych bakterii w gardle nie masz? Robiłaś jakieś wymazy czy badania? Bo syn szwagierki tak długo nie mógł wyzdrowieć i w końcu mu paciorkowca znaleźli. A mojej mamie po kilku miesiącach kaszlu wystarczyło nawilżenie powietrza. To tyle sugestii przychodzi mi do głowy, możesz sprawdzić, bo co Ci zależy ;) Może pomoże a jak nie to przynajmniej coś wykluczysz. Tak czy inaczej życzę zdrowia i wpadaj częściej ;)

Marzenko, no ale sen to miałaś - w dziwności trudno go przebić. A co na allegro szukałaś? Bo ja ostatnio za łóżeczkiem patrzyłam. Wiesz, niewykluczone, że u nas też będzie Klaudusia - mąż się upiera i do brzuszka mówi "Klaudynko" a i mnie imię się podoba, nie widzę przeciwwskazań. Daję sobie tak z tydzień na wyszukanie czegoś nowego, ale jak nic nie znajdę to będzie Klaudusia.

Gosiu, mnie dość mocno bolą te kolana i pieką, tak, że to przeszkadza w codziennym funkcjonowaniu, ale mam nadzieję, że przejdzie.
No i rzeczywiście to fajne, że tutaj się tak dziewczyny zbliżają do siebie, pewnei, gdybyśmy mieszkały w jednym mieście to byśmy się odwiedzały ;) No ale przez to pisanie poznajemy się coraz lepiej i w każdym razie dla mnie - jak nie mogę któregoś dnia tu zajrzeć to tak mi dziwnie, czegoś brakuje :-):tak:

Majuska, został mi kawałek placka co na imieniny mężowe upiekłam, jak Ci się dalej chce coś słodkiego to wpadaj ;) Mi poród jeszcze się nie śni - na razie nic ciekawego w ogóle. Nawet na jawie nie myślę póki co o tym. Ja jeszcze nie rodziłam, więc nie wiem tak do końca czego się spodziewać (no oczywiście teoretycznie to wiem ;)) i póki co to sobie myślę, że przecież będzie dobrze, bo jak ma być ;)

Życzę Wam wszystkim miłego dnia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry