reklama

Ciąża po 40

reklama
I to jest Aniu jeszcze jeden powód, żeby twierdzić, że lepiej jest w 9 miesiącu ciąży - dziecko nosisz bezpiecznie w brzuchu i przez żadne okna nie chce skakać ani na meble wdrapywać.
Margot, boski tekst malucha, kiedy ja taki usłyszę? Ja poproszę jasne :)

Majuśka dziękuj za to co masz teraz :-D Starszy mój był aniołem, ale młodszy... wygryzanie kabli ze ścian, podpalony dywan, słoiki z balkonu i hit trzylatka: jestem bykiem i szarża na kaloryfer - pogotowie od razu i szycie łuku brwiowego. Sikałam przy drzwiach otwartych a kąpałam się nocami gdy miałam pewnośc że na pewno nie ruszy się z łóżka... a zapewniam Cię że nie jest to pełen repertuar jego możliwosci z okresu wczesnodziecięcego :)

Zoyka rzuć żelazkiem :-) ja dziś sie połączyłąm zeswym m. na skejpie aby m. usłyszał swego syna !! jaki to aniołek ... w pewnym momencie wyszłam z pokoju - żeby sobie herbatę zrobić i ojciej monitorował :-D Ja od pewnego czasu żelazko mam po ręką :-)

Aniu toć ja przecież też mam 2 odchowaną na koncie i swoje przeszłam...i ciesze się , że póki co Patrycja potrafi tylko na brzuch sie przekręcać i z powrotem:-D
Gówniarz se wymyślił nową minę i myśli, że fajnie wygląda:-D :

DSCF9136.jpg
DSCF9153.jpg
DSCF9157.jpg

Basiu tak na poważnie to chyba nie zęby dzisiaj bo nie memlała łap w pyszczku i nic nie widzę po dziąsłach, a mam żel w domu i czopki jakby co ;)

Ostatnia edycja:
Majuska ciągle zapominam że Ty masz za sobą dwójkę... znowu padam do kopytek :-) Podobno przysługuje mi rozkojarzenie z racji grasujących hormonów :)))
A mina bezcenna :)))))

reklama
Majuska się obśmiałam z Twej Pati :-D zazdroszczę Ci ... Młody NIGDY nie dał się uchwycic z taką miną, a robił tym typie w szczęśliwości wielkiej ... aparat od razu zainteresowanie co to i "poza" :baffled:
NIe chcę wyjśc na wredną pipę ale odnosze wrażenie że jak 9 miesiąc to za dużo padasz do stópek Anko_D no chyba, że ma idealną forme kulistą albo jesteś jak Wańka - Wstańka to zrozumiem te pady :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry