reklama

Ciąża po 40

Jarek poszedł na pogotowie. Czekam na wieści. Mam nadzieje ze go przebadają a nie będą gonić po dowód ubezpieczenia.

Margot witaj. Ja tez przed 40 tka a lubię ten watek najbardziej na całym BB.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Anka nie bądź taka do przodu.Wandzia da Ci popalić ,a my jeszcze jako hipciowe stwory pomarudzimy.Margot jednak nie ma to jak miły kontakt ze starzykami:-).Ja na maj 2012 jakoś zaglądam .Fajny temacik się ostatnimi czasy wykluł pod tytułem "Z glistą to na ryby ,z wiadrem to na grzyby"Oczywiście tytuł to mój własny tak mi się nasunoł.

ech Flo współczuję ... sensitive ma często w składzie rumianek a rumianek uczula :-) oliwka dla dzieci też potrafi uczulić ... Biały jeleń to cała gama kosmetyków - szampony, żele, płyny do higieny intymnej no i proszki i płyny do prania. Wpisz w google, można zamówić przez net.
Emolium nie jest np. dla mnie najlepsze - uratował mi życie i skórę: Iwostin seria: LIPIDIA.
Witaj MARGOT :-) taki żywot młodek że starszyxnie po piwko skaczą :-D
Zoyka w końcu !!!! teraz czekamy na wieści co dalej.

Ostatnia edycja:
jakie skierownia ??? Zoyka ??? na pogotowie ??? Skoro zaopatrywało go medycznie pogotowie tuż po wypadku i dało ciała - czyli puściło go do domu bez ZADNYCH BADAŃ - niech zrobi regularną awanturę wraz z obietnicą złożenia skargi do NFZ (rzecznik praw pacjenta jest tam) i do izby lekarskiej.

Japierdykam... Tak, po skierowanie do IP od rodzinnego - taka paranoja niestety funkcjonuje. Zoyka, ja bym ich tam zjadla po kawalku i spirytusinkiem nawydestylowaniuchniejszym zapila. Co za... :angry: Kazalabym sobie dac na pismie odmowe udzielenia pomocy - to zwykle dziala.

Co do blizniat, to prosze sie nie nabijac, ale sytuacja dosc prawdopodobna - mialam bliznieta dwujajowe, roznej plci, zeby bylo smiesznie to wyrosly na krancowo rozne pod wzgledem urody, a jak byly malutkie to tylko po zawartosci majtek poznawalam z ktorym mam do czynienia. POtem synowi oczka zaczely ciemniec, corce zzielenialy, buzie sie zmienily i juz bylo prosto. Ale u takich maluszkow to bylo ciezko. Ja bym chyba zapodala dzieciom bransoletki - takie kolorowe, plecione lub z mozliwoscia moczenia zeby nie sciagac non stop. Z czasem rodzice znajda roznice, ale malutkie dzieci bywaja bardzo podobne nawet jak sa zupelnie obce.

Si, si. Gdybym ja tam była musieli by dać na piśmie odmowę udzielenia pomocy. jarek jest mocny w gębie ale gdy nie chodzi o niego samego. Dzisiaj był dokładnie we wszystkich możliwych placówkach medycznych w mieście. Lekarz rodzinny odesłał na pogotowie, tam odesłali do Przychodni która ma pomoc doraźną, tam z kolei powiedzieli ze musi mieć skierowanie od rodzinnego ( lekarz tak się wkurzył ze zadzwonił do naszego rodzinnego i opier... ) , ale i tak musiał iść z powrotem do rodzinnego ( p. doktor już czekała ze skierowaniem i skomentowała : no co to w tych szpitalach teraz odwalają i zgoniła winę na system).

J. skomentował ze zaraz pier...nie ale nie od wypadku tylko od łażenia i bezsilności. Teraz śpi i powiedział ze już do żadnego lekarza nie idzie.

A my byłyśmy na godzinnym spacerku . Słoneczko wygląda zza chmurek i jest milusio na dworku.

Zoyka ręce opadają, ale Jarek też mało kłotliwy jakiś :))) ja bym buzię otworzyła że słychac by mnie było w Norwegii:-D Może jutro mu się uda...
Azula czekam na Wasze stękania z niecierpliwością :-D

reklama
U mnie dzisiaj tragedia...na chwile jej nie szło odłożyć..nie wiem co jest..już nawet nie zgaduję, g..o mnie to obchodzi, jest niedobra i koniec, a ja wykończona nerwowo:no:..teraz padła , a mi mózg odparowywuje;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry