reklama

Ciąża po 40

reklama
Zoyka to masz już okularków na najbliższe 19 lat :-D ja mam natręctwo torebkowo - szalikowo - buciane :-D
a co do bliżniaków ... znajoma wiązała im kokardki ... zwłaszcza nocą sie przydawały :baffled: tatuaż to świetna myśł tylko kto zrobi ? to już lepsza mała kropeczka :baffled:

Ostatnia edycja:
Oj tam nie można... już dzieci mają zaprogramowane bo zostały pomylone ;-)
Tylko w sumie co za różnica która jest która? jakby miały po 5 lat to byłby problem z osobowiścią i imieniem a teraz? Kasia czy Marysia na lewo bądź prawo... nie wiem czy bym rozpaczała po zamianie bo ciągle wierzę w instykt matki, która po prostu wie...

No jedną pomyłkę można dopuścić, a jak im się więcej przytrafi? Ale chyba nie mają wyjścia. "Dzieci mają miesiąc więc ustalmy która to Zuzia a która Zosia." Zabawnie brzmi, ale już nie powinni się więcej mylić:-D:-D:-D
Lecę do spania dziewczynki, bo ostatnio nawet na spacerze chce mi się spać, tragedia.
Dobrej nocki i jo dutra.

Pierwsza!
Witam porannie, dzisiaj niestety o 5.20 pobudka, ale pasuje, bo idę na badania i prawie przed badaniami jeszcze nakarmię małą :)
Prawie się wyspałam. Ale prawie robi różnicę :):):) Może jeszcze po powrocie się zdrzemnę, bo dzisiaj P idzie później do pracy, to przypilnuje małą.
Wiecie, od kilku dni jestem tak koszmarnie senna, że aż mi się kręci w głowie. Dopiero wczoraj mocniejsza kawa pomogła, ale boję się, że dzisiaj będzie to samo. A paradoksalnie - wysypiam się ostatnio. Noż kurczę, nie wiecie o co biega? ;)

Miłego dnia życzę :)

Dzien dobry, wyjątkowo druga :-D
Basiu można przypuszczać, że senność bierze się z tzw. przesilenia wiosennego, opadów deszczu i pogody mało sprzyjającej radości. Oczywiście jest ciepło - super! - ale jest też wilgoć i brak słońca. Od piątku ma zrobić się ślicznie i słonecznie i zauwazysz na pewno zmianę nastroju :))

U mnie dla odmiany noc spokojna, krzyż nie dał popalić za to odezwały się mamucie kończyny :baffled: Bolą nie tylko opuchnięte stopy ale już i łydki... masaże niewiele pomagają, moczę nogi w wodzie z solą, stosuję masażer do stóp i jakos marne są tego rezultaty :baffled: Chyba jak każda z nas na końcówce mam już dość ciąży. Za to zaczęłam 37 tydzień i jestem spokojna o moją małą żmijkę-niedobrotę :-D
Miłego dnia Laseczki i pysznej kawko-herbatki:)))

reklama
Hełoł :-)
Młody się obudził po 6 ... szok :-D wciągnął nieco mleka i dalej śpi ...
Basiu nie wiem czy Cie to pocieszy - mam to samo. Pomijam, że zasypiam na siedząco :-( wczoraj poszłam z młodym sie turlać na łóżczeko - tzn. on sie turlał , ja czytałam... On zasnął i ja też, tylko że się obudziłam zziębnięta i połamana ...
Aniu jeszcze tydzień - dwa Zmijka Cię będzie okopywać :-)
A u mnie dziś cd. chmur, deszczu i zimna :-( Gdzie ta wiosna ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry