reklama

Ciąża po 40

Zoyka to naprawdę nie są żarty, skoro Jarek nie chce jeść, wszystko go boli i śpi niespodziewanie dużo to dzwoń 112 i niech go zabiorą do szpitala na badania. Facet może się upierać bo to inny gatunek i mało myśli, ale jak zadzwonisz że to po wypadku to muszą przyjechać. Co da lekarz pierwszego kontaktu? nim dostaniesz się na prześwietlenia i badania przez niego zlecone miną tygodnie... a na pogotowiu zrobią mu cały zestaw na Cito i będziesz spokojniejsza. Wytłumacz to jakoś mężowi...
Katrina pewnie maleństwo fiknęło głową w dół na nietoperza :-D Będziesz miała batmanka przez kolejne tygodnie i kopniaki w okolicy żeber :)))
Majuśka współczuję, odpoczywaj ile możesz w ciągu dnia bo chyba Paćka za nic ma ustalone pory doby i nie dostosuje się do nich tak prędko :baffled:

reklama
Zoyka, jak na moj gust Twoj maz nadal nadaje sie wylacznie do lekarza i powinien miec zrobione badania - z glowa nie ma zartow, a on ma niepokojace objawy.

Misia,
Rajmund do tej pory nie zostawal sam z Karolem. Owszem, przewijal go z posikanej pieluchy, co do kupala po prostu nie mial okazji bo jesli ja bylam pod reka to ja to robilam, a w ogole to jednak przewaznie jestem. W nocy czasem Rajmund go przewija, zwykle, jesli nie idzie na dzienna zmiane do pracy, on malego odbija. Tyle ze on pracuje - jak nie 12h dziennej zmiany, to 12h nocy, poza tym warsztat kiedy ma wolne w fabryce... Mnie jakby latwiej siedzac w domu zajmowac sie malym.

Misia uważam, że masz zarąbistego męża! To chodzący ideał i opiekun dla młodego i z tego co widze to bije na głowę każdego faceta :-D Karmi, przewija, kąpie, opiekuje się bez skrzywienia... moje marzenie: niechaj Robert będzie taki sam, to może Twój M. odda kawałek glorii mojemu mężowi, gdy żmijka będzie chciała zasypiać w objęciach tatusia:)))

No to ja wpadam jedynie na sprawdzenie listy obecności i tak do soboty .Więcej poczytam niż napiszę.Mój umiłowany M ma Wolne i będzie okupywał kompa:wściekła/y:.Za chwilę przyjdzie i mnie usunie z przed monitora.Więc dobrego wieczorka i nocki.

Azula NIE DAJ się !!! masz jakie same prawa w dostępie do netu jak on :-D
Anko_D od zawsze powtarzałam, że m. jest lepsza matka polką ode mnie ... Cieszę się że chociaż TY w to wierzysz ...

Azula jest równouprawnienie, nie po to nasze prababki brały udział w emancypacji żebyś teraz cierpiała :-D
Misia jestem wielbicielką Twego M. :)) Z racji jego imienia jak i zachowania :-D

Misiu, ja też jestem wielbicielką Twojego m. :) Mój P też przypilnuje małą czy przewinie jak potrzeba, ale za każdym razem jestem informowana, że "awaria kanalizacji była" :-D:-D:-D 
Majuska, ja Ci współczuję naprawdę, to ja już o spaniu mojej nie będę pisać, żeby Ci przykro nie było;-) A tak w ogóle, to niby się nie zanosi, ale nasza też długo pobudki miała np o drugiej w nocy (i nie chciała spać ze dwie godziny potem) i powoli jej się przesunęło aż do 4.20. 
Zoyka, to racja, niech Jarek idzie do lekarza, to nie żarty. Jak nic mu nie jest to dobrze, potwierdzi się i będziecie spokojni, ale jakby co to lepiej, żeby lekarz go zobaczył i pomógł jak będzie trzeba.

Basiu ja zamierzam w maju jechać na 2 tygodnie na Kaszuby zostawiając młodego pod opieką swego m. i swego teścia :-D najwyżej młodyu za 18 lat poda mnie do sądu.
A tak zupełnie powiażnie to jeśłi chodzi o robienie za matkę polkę to duży Kuba zwany Kubiątkiem jest faktycznie bez zarzutu, nawet potrafi odgrzać sobie pierogi a w ubiegłym roku przezył sam na swym wikcie 2 tygodnie (też byłam na kaszubach) ... odkurza, robi zakupy, mówi ż ejestem piękna gdy czuje się jak kupa w majtach ale ... obrazy stoją oparte o ścianę 4 rok :-D
Dziewczyny im dzieciaki starsze tym lepiej śpią i dłużej. I tego się trzymajmy :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Misiu, gdyby powiesił te obrazy, to Ty byś od blasku Jego wspaniałości oślepła:-D:-D:-D Mój też radzi sobie z pracami domowymi, ale woli, żebym to ja "oporządzała" naszą latorośl ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry