71barbara
Fanka BB :)
Zoyka, dobre pytanie. Nie pamiętam co robimy

Żartuję. No skoro zaczynamy dzień, to bawimy się. Nadmieniam, że nie chce spać ani sama ani kołysana na rękach ani nijak. A zostawiona w łóżeczku zaczyna potwornie marudzić i przy czymś takim i tak nie da się spać. A mała i tak nie zasypia.
Dzięki Misiu, mam nadzieję, że to się utrzyma - pasowałoby mi. A Ty z jednej strony dobrze masz a z drugiej natułasz się po spesyalistach. No ale strzeżonego... Moja tak sama do siebie to potrafi gadać po przebudzeniu tak z 15-20 minut, a o ile podejrzewasz swojego młodego?

Żartuję. No skoro zaczynamy dzień, to bawimy się. Nadmieniam, że nie chce spać ani sama ani kołysana na rękach ani nijak. A zostawiona w łóżeczku zaczyna potwornie marudzić i przy czymś takim i tak nie da się spać. A mała i tak nie zasypia.Dzięki Misiu, mam nadzieję, że to się utrzyma - pasowałoby mi. A Ty z jednej strony dobrze masz a z drugiej natułasz się po spesyalistach. No ale strzeżonego... Moja tak sama do siebie to potrafi gadać po przebudzeniu tak z 15-20 minut, a o ile podejrzewasz swojego młodego?
Po powrocie dowiedzialam sie ze posprzatal wszystko - najpierw kupe, potem pawia.