reklama

Ciąża po 40

Azula jest równouprawnienie, nie po to nasze prababki brały udział w emancypacji żebyś teraz cierpiała :-D
Misia jestem wielbicielką Twego M. :)) Z racji jego imienia jak i zachowania :-D

No niby równouprawnienie .No to go wywaliłam.Ale jak on idzie do roboty na 12 godzin to mam kompa jedynie dla siebie.Cóż trochę mu ustąpię.

reklama
Basiu kupiłam sobie w TK Maxx okulary przeciwsłowneczne za 49.90 :-D takze spoko ... przeżyłabym to oślepienie :D
sama się zadziwiłam, że ON tak chetnie to czyni ale ... technika ta sama jak przy niedomytych garach :-D jest cudnie - jak mi bardzo przeszkadza to jak nie widzi poprawiam.

Ech ja nie mam żadnego guziczka... chyba rozleniwiłam moje chłopisko. Chociaż teraz te kilka dni ładnie biega wokół mnie żebym się nie przemęczała :-D On doskonale wie że i odkurzacz potrafię włączyć i wiertarkę... sama sobie w życiu bałaganu narobiłam :)))) Będę musiała udawać kompletne zidiocenie w kwestii wychowywania Wandzi, bo inaczej oszaleję w domu :)))
Czytałam "głupi żart", swoją drogą jakoś trudno mi uwierzyć że dzieci nie można poznać. Chociażby po długości paznokci czy nierówno obcietych włosków...

Mój Jarek właśnie skończył odkurzać....

a`propos okularów: gdy ostatnio J sprzątał auto przyniósł mi w reklamówce okulary które poznajdował w samochodzie. Było 19 sztuk. hmm.. a ja wciąż rozglądam się za nowymi.

reklama
Ja nie wiem czy to naprawdę nie można poznać. Może... Nie widziałam z bliska takich małych bliźniaków.
Zoyka, no dałaś z tymi okularami :):):) Pewnie jeszcze w domu masz jakieś:-D:-D:-D:-D A co do dzieci, to chyba jest różnica raczej. Wyniki badań mają pewnie inne, a poza tym Jaś to nie Adaś i już :):):)
Makijaż permanentny to jest coś. Albo tatuaż można, malutki, tylko dla odróżnienia, co?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry