Aniu, Zoyka, margot - dzieki. Ja nie to, ze pokarm mialam i nie karmilam bo bolalo, bo u mnie pokarmu niet i do tego ten bol, moje lzy, kulenie sie w sobie itd. Wolalam butla karmic bo wszyscy byli szczesliwi. A dziecko mam zdrowe od zawsze i te na piersi ktore znam ciagle chore a on nigdy. Zreszta pediatra przyznala mojej kuzynce, ze zeby dziecko nie chorowalo na piersi pasowaloby z 18 lat karmic bo wtedy dziecko chronione. Pozniej juz jak ma chorowac to i tak bedzie...
My dlugo mieszkalismy z kims jak P. byl malutki i dziewczynka 5miesiecy starsza od niego caly czas na cycku chorowala a on przy niej na butli nigdy.
Pozyjemy, zobaczymy, na pewno sprobuje.
A co do ciemieniuchy to Patryk jako niemowlak nie mial, dopiero teraz jak ma caly leb wlosow to mu sie pojawia raz na jakis czas..
My dlugo mieszkalismy z kims jak P. byl malutki i dziewczynka 5miesiecy starsza od niego caly czas na cycku chorowala a on przy niej na butli nigdy.
Pozyjemy, zobaczymy, na pewno sprobuje.
A co do ciemieniuchy to Patryk jako niemowlak nie mial, dopiero teraz jak ma caly leb wlosow to mu sie pojawia raz na jakis czas..
Ostatnia edycja:
i nawet ją opluł
Udało się jakoś przez to przejść chociaż płacz był okropny, gdy myłam żmiję na przewijaku. Za to w wodzie cisza i zadziwienie