Azula jakbyś zobaczyła bestie ... ech ... nasze pierwsze spotkanie: puszke okruszek 1,5 kg poturbowany przez życie i samochód a teraz bestia 6 kg. Miała nie skakać - skacze, miała ledwo chodzić - zapieprza jak mały samochodzik. Tak to wygląda. No i namiętnie kradnia, smoka, kanapki, uwielbia chleb i potrafi w jakiś cudny sposób go wykryć w siatce pełnej zakupów, wyciągnać i zwiać z nim pod łóżko :-)
Aniu współczuje Ci. Ale Młody też robi dobre wrażenia, sposób na ryk - aparat fotograficzny
Teść ciągle się pyta z wyrzutem: cóż WY chcecie od tego dziecka, toż to ANIOŁ ...
Wiesz, że ja dokarmiałam tylko piersią ale wg mojego guru czyli Agaty to 10 -15 minut i koniec, wszystko powyżej to przytulanki. I to oczywiście tylko z jednej piersi, druga ma być na nastepny posiłek.
A Młodemu idą nowe zęby ... najgorsza jest ta bezsilność, chociaż dziś mnie zabił - wieczorem 90 ml mleka zjadł aż i liczyłam że ranu wstanie ok 6 i wciągnie od razu 210 a on spał do 8:00 i zjadł AŻ 120 ml. W nagrodę kaszka będzie na mleku - taka jestem okropna matka.
Flo jak teściowa ? Fajnie, że Ci krzywa dobrze wyszła, choc ja nie narzekałam na dietę cukrzycową, fakt - sama cukrzyca przyplątała się gdy musiałam zrezygnować z aktywności fizycznej wszelakiej.
A jak pozostałe dziewczęta Święta spędziły ?
Aniu współczuje Ci. Ale Młody też robi dobre wrażenia, sposób na ryk - aparat fotograficzny
Teść ciągle się pyta z wyrzutem: cóż WY chcecie od tego dziecka, toż to ANIOŁ ... Wiesz, że ja dokarmiałam tylko piersią ale wg mojego guru czyli Agaty to 10 -15 minut i koniec, wszystko powyżej to przytulanki. I to oczywiście tylko z jednej piersi, druga ma być na nastepny posiłek.
A Młodemu idą nowe zęby ... najgorsza jest ta bezsilność, chociaż dziś mnie zabił - wieczorem 90 ml mleka zjadł aż i liczyłam że ranu wstanie ok 6 i wciągnie od razu 210 a on spał do 8:00 i zjadł AŻ 120 ml. W nagrodę kaszka będzie na mleku - taka jestem okropna matka.
Flo jak teściowa ? Fajnie, że Ci krzywa dobrze wyszła, choc ja nie narzekałam na dietę cukrzycową, fakt - sama cukrzyca przyplątała się gdy musiałam zrezygnować z aktywności fizycznej wszelakiej.
A jak pozostałe dziewczęta Święta spędziły ?