Katrina Młody nie choruje, jest radosny i pogodny i to jakos do koncepcji lekarzy wszelkiej maści nie pasuje. wszelkie badania, usg itp. przeszeł pomyśłnie i tak naprawdę nie ma się czego czepić... skoro nawet tokso nie ma... Katrina Młody jest podobny do rodziny mego m. a tam nie dość, że jedzą żeby przeżyć tylko, to jeszcze co jeden to chudszy. A genów się nie oszuka

Ale zmieniliśmy technikę i od dziś przed kapielą będzie kaszka łyżeczką, potem kąpiel a potem łyk mleczka. Dziś zadziałało... zobaczymy przez ile dni.
ech zaczęłam pisać po 16 a teraz zakończyłąm

Ania ma racje: pójdziesz i powiesz że Kubuś Puchatek to staropolskie imię

Opowiesz o Popielu, Myszach, Świętopełku ... spokojnie Ci zarejestrują Syna
Flo na szczęscie tylko czytałam gdzieś o tym "świetnym" przekładzie i jakos nie mam ochoty sprawdzać sama jak to wyszło.
Swoje książeczki oddałam a teraz Młodemu kompletuje pierwszą biblioteczkę - ma braci Grimm, Andersena, Brzechwę, Tuwima i Fredrę :-) Aktualnie przerabiamy Kaczkę dziwaczkę. PO porannym mleczku Młody nie zasypia już wieć przez pół godziny gdzieś czytam mu coś

czasem to bajeczka, czasem wierszyk a czasem coś mojego ... Co jeszcze dorzucić ? Macie jakieś pomysły ?