Marzenko najwazniejsze, że jest diagnoza. Mała będzie pod opieką i to tez jest ważne. Dobrze, ze Twój pediatra skierował Cie do dobrego szpitala. MUSI BYĆ DOBRZE, teraz już będzie tylko lepiej.
Flo raczej dania obiadowe ;-) bo ilez można m. katować nadziewanymi warzywami ??Od razu mówię że nie przepadam za wszelikimi rodzajami bigosów warzywnych :-( ale np. flaczki z boczniaka uwielbiam.
Kiedyś robiłam przepyszna soję z pieczarkami duszoną w smietanie ... potrawa miała pewno milion kalorii ale była ... slinotok na samo wspomnienie smaku się pojawia.
Aniu mój teś też uważa, że MY przesadzamy bo Młody upierdliwy nie jest... ale u niego z foch i ryk lwa występuje tylko w domu, w obecności domowników ... Gaworzenie jest urocze ale uroczym być przestaje o 3 w nocy ... ja rozumiem, że Młody musi tereniować swój aparat ale dlaczego piszczy przez 3 godziny w różnym natężeniu ????
A my zęboli cd. ... ech i budzenie o 3,4 ... o 5 dałam za wygraną i Młody wylądował w naszym łożu, dostał kolejną porcje żelu (jednak jak nie musimy to nie dajemy mu czopków) i mleko i spał do 8 ... POtem o 8:40 wizyta u rehabilitanta nr 2 ... cóż zmiana ćwiczeń

Pani ma kłopot z ogarnięciem faktu, że Młody Vojtę ma nader głęboko

więc tym razem dała spokój i jemu i nam... mamy sie fajnie bawić na piłeczce, na boku i już

Wizyta po recepte na mleko skończyła się szczepieniem zaległym... no i znow Młody za mało przytył.
Katrina Twoja Alinka też była i jest takim szparagiem, masz jakąś koncepcje na utuczenie Młodego ? bo obawiam się, że znów spadł poza siatkę centylową