anka_d
Fanka BB :)
Witam się jako zombi połowiczne, bo wszak tylko do 4 rano :-)
Żmija nie śpi od 8.30 i sobie pojekuje i gada w łóżeczku. Od którego tygodnia wasze dzieci wymagały zainteresowania gdy nie spały? bo ja mam wrażenie że ona sie po prostu nudzi od 3 dni po jedzeniu
))
Nawet nie mam siły czytać cokolwiek, czekam aż Wanda zaśnie i sam padam w łóżko
Żmija nie śpi od 8.30 i sobie pojekuje i gada w łóżeczku. Od którego tygodnia wasze dzieci wymagały zainteresowania gdy nie spały? bo ja mam wrażenie że ona sie po prostu nudzi od 3 dni po jedzeniu
Nawet nie mam siły czytać cokolwiek, czekam aż Wanda zaśnie i sam padam w łóżko

.W życiu nie panikowałam po prostu mnie to zirytowało,że mam bezsensu w razie co siedzieć w szpitalu zwłaszcza majową porą.No i dlatego moje pytanie czy iść w tego 8 maja jak jeszcze nic się nie ruszy czy nie iść??No i jaką zjebkę ewentualnie otrzymam za brak subordynacji
.Pewnie ,że na ktg i ewentualne badanie i powrót do domciu to bym się zgłosiła ale czy mi tam kiełkować nie każa aż łaskawie poród wywołają.Zresztą nawet odwiedziny mnie nie ratują bo przecież wszyscy mają co robić ,a nie od rana do nocy w oczy mi się wpatrywać i trzymać mnie za rączkę.Dlatego zróbcie głosowanie kto za tym bym szła w terminie kto przeciw można nawet bez podawania argumentów.Ja policzę głosy i demokratycznie dostosuję się do wyników
:-).Oczywiście jeszcze może akcja porodowa zacznie się szybciej i sprawa sama się rozwiąże