Sandy40
Fanka BB :)
Witam .
Młode odstawione do szkoły i przedszkola ,a ja smaruje nogi ,bo zaczynamy małe treningi biegowe do szkolnego biegu rodziców z dzieckiem-dobrze ,że jest dopiero w czerwcu.
Ruszyłam z pakowaniem ,i segregowaniem rzeczy z parteru domu ,bo na dniach zaczynamy remont-musimy zrobić jadalnię ,salon ,sypialnię dla gości ,duża łazienkę ,a tą co jest przerobić na pralnię plus WC,.
Czeka mnie tam wymiana okien ,wybijanie połączenia z jadalni do salonu ,przestawianie drzwi, czyli zrobienie praktycznie od nowa dołu[teraz są tam 3 pokoje ,kuchnia ,łazienka.,duża spiżarnia]
Trzeba się zdecydować jakie ogrzewanie ,czy płytki ,czy panele.
Miłego dnia
Młode odstawione do szkoły i przedszkola ,a ja smaruje nogi ,bo zaczynamy małe treningi biegowe do szkolnego biegu rodziców z dzieckiem-dobrze ,że jest dopiero w czerwcu.
Ruszyłam z pakowaniem ,i segregowaniem rzeczy z parteru domu ,bo na dniach zaczynamy remont-musimy zrobić jadalnię ,salon ,sypialnię dla gości ,duża łazienkę ,a tą co jest przerobić na pralnię plus WC,.
Czeka mnie tam wymiana okien ,wybijanie połączenia z jadalni do salonu ,przestawianie drzwi, czyli zrobienie praktycznie od nowa dołu[teraz są tam 3 pokoje ,kuchnia ,łazienka.,duża spiżarnia]
Trzeba się zdecydować jakie ogrzewanie ,czy płytki ,czy panele.
Miłego dnia
.Zoyka rozumiem ja też niby bym chciała rodzeństwo w wieku odpowiednim dla Amelki bo wnuczek z tego co się zapowiada będzie nie częstym gościem ale ani sił ni zdrowia ,a tym bardziej zabezpieczenia finansowego nam brak.Ale Ty i tak już będziesz mogła brać piguły bo nie karmisz mi raczej chwila zejdzie jak będę karmiła bo @ pojawiała się u mnie tak po pół roku.Inne metody są mniej pewne.Mam nadzieję,że nic się nie przyklei
No dziewczyny zagrabaniczne Ollena i Katrina niestety tak bywa jak macie zimy łagodne to potem lata brak.No ale zawsze można opuścić przynajmniej na jakiś czas niegościnne pogodowo tereny.
...dzis jeszcze jestem słaba, ale już sie podniosłam i coś mogę zrobić, tatuśka za to na wieczór rozwaliło i całą noc kursował na trasie, kibel-łóżko