Katrina wszystkiego naj, naj!!! Teraz to przede wszystkim szczęśliwego, lekkiego i szybkiego rozwiązania i cudnej, zdrowiutkiej dzidzi!!! Buziaki!!!
Dziewczyny u mnie dziś masakra, dzidzi niedobre na maksa, oczywiście możemy sobie gdybać, czy to ząbki, czy skok, czy tez wirus z nas na nia przeszedł, ale żadna opcja nie jest pewna, a my wszyscy wykończeni
A po południu to już pokazała klasę...pojechałam z suczą do wetki, a Paćka ze starszym rodzeństwem została..nie pierwszy raz z resztą, ponoć się darła równo 40 minut, tyle ile mnie nie było i nie dało rady niczym jej uspokoić..weszłam do domu, wzięłam gada na ręce i jak ręką odjął, a nawet się uśmiechnęła, no i za chwilę w kąpieli były dalej uśmiechy i dobry humor, potem cyca podoiła z pół godziny i wreszcie padła...starsze rodzeństwo nadaje się do Ciechocinka i poprzysięgli sobie ponoć, że nigdy nie będą mieli dzieci

Stwierdziłam, że musze się kłaść tak koło 22 bo wtedy mam szanse na 6-7 godzin snu i nie bycie zombiakiem...
Azula masz brzuś na zdjęciu jak po dobrym obiedzie a nie w 9 miesiącu..słodki
Zoyka jaką w końcu szczepionkę wybraliście?
Gosia zapodaj jakąs fotę, żeby nas wku..ić
:-)
Dziewczyny u mnie dziś masakra, dzidzi niedobre na maksa, oczywiście możemy sobie gdybać, czy to ząbki, czy skok, czy tez wirus z nas na nia przeszedł, ale żadna opcja nie jest pewna, a my wszyscy wykończeni
A po południu to już pokazała klasę...pojechałam z suczą do wetki, a Paćka ze starszym rodzeństwem została..nie pierwszy raz z resztą, ponoć się darła równo 40 minut, tyle ile mnie nie było i nie dało rady niczym jej uspokoić..weszłam do domu, wzięłam gada na ręce i jak ręką odjął, a nawet się uśmiechnęła, no i za chwilę w kąpieli były dalej uśmiechy i dobry humor, potem cyca podoiła z pół godziny i wreszcie padła...starsze rodzeństwo nadaje się do Ciechocinka i poprzysięgli sobie ponoć, że nigdy nie będą mieli dzieci

Stwierdziłam, że musze się kłaść tak koło 22 bo wtedy mam szanse na 6-7 godzin snu i nie bycie zombiakiem...
Azula masz brzuś na zdjęciu jak po dobrym obiedzie a nie w 9 miesiącu..słodki
Zoyka jaką w końcu szczepionkę wybraliście?
Gosia zapodaj jakąs fotę, żeby nas wku..ić
:-)

doczytuję.Katrina prezent fajniusi,Gosia piękne słoneczko ,cudna woda ,a twoja figurka godna podziwu.Córcia też wygląda na szczęśliwą.Jednak wyganianie diabła się opłaca:-).Olelena Nic lepszego jak lezenie z maludą nie wymyślono.Słonko świeci wyjdę trochę się pobujać w ogródku na huśtawce .
Jak to człowiekowi niewiele potrzeba do radości o poranku...