anka_d
Fanka BB :)
Azula zapierałam się przy tetrze na początku ciązy po czym siadłam z ołółwkiem w ręce i policzyłam koszty. Prąd do pralki, proszek, żelazko, woda do prania, mój czas, moje zmeczenie przy prasowaniu to koszty niewymierne, zakup tetry (3 zł za sztukę) i wyszło mi, że się NIE OPŁACA. Pampki róznych firm niekoniecznie pampersa wychodzą o wiele taniej miesięcznie. Uzywam z rossmana, biedronkowe dada wystepuje od 3 -6 kg więc za jakiś czas spróbuję, lidla wypróbuje a te pieluchy są po prostu tanie.
Zoyka ten żel to zwyczajny z serii baby dream z rossmana Kopf bis FuB waschgel - czyli od głowy do stóp żel do kąpieli z oliwką
)) przede wszystkim nie uczula Wandy i ładnie pachnie a skóra po nim... marzenie 
Nie martw się szczepieniem, no niestety trzeba przez to przejść a dzieci różnie reagują na szczepionki i można mieć nadzieje że Julka przyjmie je bez większych objawów.
Misia szkoda że mam alergię na futra... wzięłabym Bazylię i przerobiła na prawdziwką etolę
Zoyka ten żel to zwyczajny z serii baby dream z rossmana Kopf bis FuB waschgel - czyli od głowy do stóp żel do kąpieli z oliwką

Nie martw się szczepieniem, no niestety trzeba przez to przejść a dzieci różnie reagują na szczepionki i można mieć nadzieje że Julka przyjmie je bez większych objawów.
Misia szkoda że mam alergię na futra... wzięłabym Bazylię i przerobiła na prawdziwką etolę