reklama

Ciąża po 40

Azula zapierałam się przy tetrze na początku ciązy po czym siadłam z ołółwkiem w ręce i policzyłam koszty. Prąd do pralki, proszek, żelazko, woda do prania, mój czas, moje zmeczenie przy prasowaniu to koszty niewymierne, zakup tetry (3 zł za sztukę) i wyszło mi, że się NIE OPŁACA. Pampki róznych firm niekoniecznie pampersa wychodzą o wiele taniej miesięcznie. Uzywam z rossmana, biedronkowe dada wystepuje od 3 -6 kg więc za jakiś czas spróbuję, lidla wypróbuje a te pieluchy są po prostu tanie.
Zoyka ten żel to zwyczajny z serii baby dream z rossmana Kopf bis FuB waschgel - czyli od głowy do stóp żel do kąpieli z oliwką:))) przede wszystkim nie uczula Wandy i ładnie pachnie a skóra po nim... marzenie :-D
Nie martw się szczepieniem, no niestety trzeba przez to przejść a dzieci różnie reagują na szczepionki i można mieć nadzieje że Julka przyjmie je bez większych objawów.
Misia szkoda że mam alergię na futra... wzięłabym Bazylię i przerobiła na prawdziwką etolę :-D

reklama
Tak ale ja tą tetrę to już zakupiłam i te pieluchy wielorazowe dostałam i przynajmniej spróbuję ale ja oczywiście się nie upieram po prostu zobaczę jak to będzie.Co do miśkowej Bazyli to szkoda jej dla Ciebie.Anka kup se sztuczne futerko.Kotki żywe są fajniejsze

Ollena lepiej jest wykonać w prac. bakteriologicznej ,czy laboratorium.I porodzie
Bo koszt zestawu do wymazu jest w cenie badania ,a tak to i zestaw i badanie kosztują

Ostatnia edycja:
witajcie środowo
My już po wizytacji - wszystko w porządku. Teraz będziemy sie wizytować już co tydzień.

I uprzejmie informuję, że jestem od kilku godzin na tym wątku juz legalnie (zgodnie z nazwą)!!!!

reklama
Dziękuję bardzo i dowiedziałam się, że możemy sie rozwiązać troszkę wcześniej, bo dzidzia jest dość nisko. To może teściowa przed wylotem się załapie i zobaczy wnuka czy wnuczkę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry