Hejka!
Zoyka oglądałam "Przepis" wczoraj...boski! - Beatka w restauracji każąca swojej córeczce być cicho...umarłam

Tuż po filmie zasnęłam i dziś do 6 prawie pospałam wiec jest git!;-)
Zoyka, ja całe AGD do obecnego mieszkania kupowałam w necie, po sklepach wogóle nie ma wyboru, a jeszcze trzeba poświęcić czas, paliwo itp. itd. no i nie wspomnę o cenach, nieporównywalne!!! Do nowego domu też tylko net!!!! W sklepie ewentualnie pooglądam na żywo estetykę danej firmy, ale i tak mam 2 faworytów, Bosch i Elektrolux;-)
24 stopnie...wooow, to luuuux..u nas nie może się rozbujać
Ollena może poczekaj z tymi wymazami do "po ciąży"....wiesz, że teraz organizm nie taki , obciążony, nie potrafi sie dobrze obronić przed infekcjami....
No tak Basia ewidentnie przesadza
Zoyka oglądałam "Przepis" wczoraj...boski! - Beatka w restauracji każąca swojej córeczce być cicho...umarłam

Tuż po filmie zasnęłam i dziś do 6 prawie pospałam wiec jest git!;-) Zoyka, ja całe AGD do obecnego mieszkania kupowałam w necie, po sklepach wogóle nie ma wyboru, a jeszcze trzeba poświęcić czas, paliwo itp. itd. no i nie wspomnę o cenach, nieporównywalne!!! Do nowego domu też tylko net!!!! W sklepie ewentualnie pooglądam na żywo estetykę danej firmy, ale i tak mam 2 faworytów, Bosch i Elektrolux;-)
24 stopnie...wooow, to luuuux..u nas nie może się rozbujać
Ollena może poczekaj z tymi wymazami do "po ciąży"....wiesz, że teraz organizm nie taki , obciążony, nie potrafi sie dobrze obronić przed infekcjami....
No tak Basia ewidentnie przesadza