aaaa
sie opisałam i wszystko szlag trafił - modernizacja sieci i mogą wystapić CHWILOWE problemy z netem ... tylko czemu ta chwila padła na me pisanie ?!?!?!?!
hełoł ... kazdy sie weekenduje chyba

no to od nowa:
pogoda cudna na wszelkie wypady za miasto i na miasto bo luda jakby mniej :-)
Anka do lekarza pt. chirurg idź ... może on będzie miał jakiś pomysł ... bo faktycznie mało fajnie to wyglada.
Wandzia uśmiech ma zawodowy

Zazdraszczam takiej foty - Młody nie dał się nigdy uchwycić w swawolnej pozie - od razu poza i mina nr 4
Kłaczek w sumie te 6,5 km to nie jest aż tak dużo - a jak faktycznie w sypialnia jest większa od łóżka to może warto zakupić tę chałupkę ?
Zoyka ubieram młodego w bodziaka bez rękawów, lnianą / bawełnianą koszulinę + szorty. Na nogi sandałki zwane trzymaczem skarpetowym

i już. Jak zasypia w cieniu to mam ze soba bawełniany kocyk.
Posmarowałam młodego kremem ochronnym na słońce Nivea filtr 30 ... no i chyba coś mu nie pasi bo ma siakieś takie rumieńce, na koniczynach które posmarowałam też się pojawiły.
Pani w aptece polecała mi ... (skeroza, nie pamiętam firmy) ale problem w aplikacji bo zawiera rumianek na który mam uczulenie

Kupiłam IWOSTIN od 6 miesiąca, zobaczymy. A żeby było śmiesznie to ... Nivea używam w wersji zimoewej i wszystko jest OK ... echhh