reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża po 40

Gosiu ja zawsze mam niskie cisnieje, dzis w poczakalni odczulam, bo mi sie duszno zrobilo nagle, jak wrocilam do domu to tez na chwile to samo, ale nie bylo to jakies bardzo duze cisnienie, skoczylo z niskiego na normalne, to tyle. A ja odczuwam takie cos, bo jestem niskocisnieniowiec..
Wspolczuje zakonczenia macierzynskiego...jednak bardzo mi dobrze z tym, ze nic mnie do pracy narazie nie goni i te dzieci odchowam chociaz.

reklama
Oj dziewczyny jakoś zgrać sie z wami ostatnio nie mogę albo wy wszystkie na majówki w kwietniu już wyruszyłyście albo co.No trudno doczytam potem zaraz ide do wyrka bo padam

Dzień dobry:-D
Spędzamy sobotę i niedzielę we Wrocławiu, niestety... tyle że dziś pojedziemy do chłopaków i mamy bo tam ogródek i zrobimy sobie grilla u nich. Noga nie pozwala mi się ruszyć z miasta. Lekarka powiedziała wczoraj, że nie wie co to jest i mam jechać na pogotowie chirurgiczne. Dała mi silne środki przeciwbólowe, które kompletnie na mnie nie działają :no: Liczyłam że coś to pomoże, niestety w tej sytuacji chyba będę musiała odwiedzić szpital i niech chirurg się wypowie na temat łydki. Chodzić dalej nie mogę :no:
Wandeczka przespała noc z karmieniem o 1 i 5. Jadła teraz dopiero:)) znowu zasnęła i dobrze, bo wyjazd na pewno trochę ją zmęczy i będzie pełna sił po mocnym śnie. Pogoda jest cudowna a ja znowu myślę jak ją ubrać żeby nie przegrzać skoro ma tendencje do potówek na buziaku i głowie.
W każdym raze zapowiada się miła sobota :-D i mam nadzieję że taką będzie czego i Wam życzę :)))

o, kurcze... Anka, cos niefajnego z ta noga masz. Grzej do chirurga, niech polooka.

A ja mam zagwozdke. Chata. 3 Bed semi-detached house for sale, George Street, Keadby - Ref: 11574991 G... o niej wiem, poza tym, ze taniutka, ze ma zajefajna werande (moje marzenie) do poludniowej strony, kawalek podworka i... jest na zadupiu. No i tu mam problemik. Bo umowic sie z agentem na ogladanie to tam pikus, ale co dalej? Chatka wyglada jak na tutejsze warunki niezle, tylko ze to Keadby - do centrum miasta ze 6,5km, ja niezmotoryzowana, Rajmund nie zawsze pod reka zeby podjechac czy to do sklepu czy to do znajomych. Zamieszkanie tam grozi pustelnictwem kompletnym. Jakis sklepik pewnie jest, ale przywyklam robic zakupy w marketach bo taniej. Szkola w poblizu pewnie jest, jak nie to autobus jezdzi i dzieciarnie zbiera, wiec no problem. Przychodnia... nie mam pojecia. Do szpitala daleko na pewno bo jedyny w okolicy to ten w ktorym rodzilam. Kuszaca jak cholera jest ta cena bo... po prostu na to nas stac.

Kłaczek brać! co z tego że na zadupiu jak to już kawałek chałupki;-)
Anka noga do góry może, lodem obłóż ...albo zrób:-p sorrrki wyrwało mi się ale to wszystko po to żeby cię pocieszyć :-)

miłego weekendu

Pojedziemy dzis obejrzec okolice i sam dom z zewnatrz, jak sie okaze sensowny to umowimy sie na obejrzenie wnetrz. Jest jeszcze jeden warunek - 3 sypialnia musi byc wieksza od pudelka na buty. Bo tu sypialnia potrafia nazywac pomieszczenie 178x192cm np, a dla mnie to nawet na winde za male. No i wykombinowalam metode na pustelnie - eBay - The UK's Online Marketplace Tym moge jezdzic majac prawko na motocykl, moge zapakowac dziecko i spokojnie jechac. Pozostaje kwestia opanowania jazdy czyms co ma pedaly zamiast manetek, ale to jest krotka pilka.

hej Dziewczyny,

U nas duchota ze w domu ledwo można wytrzymać. Mała spocone ma plecki. Ubrałam bodziaka na krotki rękaw i leży z gołymi nóżkami tylko w skarpetkach.
Kompletnie nie wiem jak ubierać na spacer.

Ona wiecznie kicha. Najpierw mówili ,że to normalne bo się oczyszcza, ale żeby tak cały czas ?

Wczoraj nie chciała spać do 2. W końcu zła mama odłożyła ja i zostawiła samą. Padłam po prostu.

kłaczek - zrób jak Ci mówi intuicja. Obacz ile za ile przeciw i decydujcie. Wiosna przyszła wiec dobry czas na remont :)

reklama
aaaa
sie opisałam i wszystko szlag trafił - modernizacja sieci i mogą wystapić CHWILOWE problemy z netem ... tylko czemu ta chwila padła na me pisanie ?!?!?!?!
hełoł ... kazdy sie weekenduje chyba :-D
no to od nowa:
pogoda cudna na wszelkie wypady za miasto i na miasto bo luda jakby mniej :-)
Anka do lekarza pt. chirurg idź ... może on będzie miał jakiś pomysł ... bo faktycznie mało fajnie to wyglada.
Wandzia uśmiech ma zawodowy :-D Zazdraszczam takiej foty - Młody nie dał się nigdy uchwycić w swawolnej pozie - od razu poza i mina nr 4 :-D
Kłaczek w sumie te 6,5 km to nie jest aż tak dużo - a jak faktycznie w sypialnia jest większa od łóżka to może warto zakupić tę chałupkę ?
Zoyka ubieram młodego w bodziaka bez rękawów, lnianą / bawełnianą koszulinę + szorty. Na nogi sandałki zwane trzymaczem skarpetowym :-D i już. Jak zasypia w cieniu to mam ze soba bawełniany kocyk.

Posmarowałam młodego kremem ochronnym na słońce Nivea filtr 30 ... no i chyba coś mu nie pasi bo ma siakieś takie rumieńce, na koniczynach które posmarowałam też się pojawiły.
Pani w aptece polecała mi ... (skeroza, nie pamiętam firmy) ale problem w aplikacji bo zawiera rumianek na który mam uczulenie :-D Kupiłam IWOSTIN od 6 miesiąca, zobaczymy. A żeby było śmiesznie to ... Nivea używam w wersji zimoewej i wszystko jest OK ... echhh

Do góry