Majuska GRATLACJE dla Paćki :-)
Aniu fajny ten bujak i fajna cena. Powiedz rodzince WPROST o miacie edu i bujaku.
Mam bujaczek i młody lubi sie w nim bujać
sam oczywiście. Nie płacze, nie wyje tzn, syrenę włacza jak sobie coś zrzuci i nie może dosięgnąć ... Mam komodę kapielową i chwalę dzień jej zakupu, mam już fotelik do karmienia ale młody jest za drobny i fotelik musi poczekać chwilę
Swoim znajomym zapowiedziałam że ŻADNYCH ubranek i karuzeli - bo ubranka już kupiła mi tesciowa (echhhh) a karuzela sama nabyłam no i co ... Młody dostał komplet bodziaków i kolejną bluzeczkę z okazji świąt (Boże Narodzenie) oraz ... karuzela. Karuzela jest BEZNADZIEJNA - bo jest nakręcana, gra 3 minuty i ma zwierzaki mutanty, zdecydowanie mu nie pasi wiec wiszą mutanty pod żyrandolem i już...
Kłaczek nagrywaj i wrzucaj na youtube
niech oni tez mają swoje 5 minut sławy.
Aniu fajny ten bujak i fajna cena. Powiedz rodzince WPROST o miacie edu i bujaku.
Mam bujaczek i młody lubi sie w nim bujać
sam oczywiście. Nie płacze, nie wyje tzn, syrenę włacza jak sobie coś zrzuci i nie może dosięgnąć ... Mam komodę kapielową i chwalę dzień jej zakupu, mam już fotelik do karmienia ale młody jest za drobny i fotelik musi poczekać chwilę
Swoim znajomym zapowiedziałam że ŻADNYCH ubranek i karuzeli - bo ubranka już kupiła mi tesciowa (echhhh) a karuzela sama nabyłam no i co ... Młody dostał komplet bodziaków i kolejną bluzeczkę z okazji świąt (Boże Narodzenie) oraz ... karuzela. Karuzela jest BEZNADZIEJNA - bo jest nakręcana, gra 3 minuty i ma zwierzaki mutanty, zdecydowanie mu nie pasi wiec wiszą mutanty pod żyrandolem i już... Kłaczek nagrywaj i wrzucaj na youtube
niech oni tez mają swoje 5 minut sławy.