reklama

Ciąża po 40

azula sam probuje czasami ale tylko troche, z sila tego nie zrobi. Jak moje odciaganie nie zdaje egzaminu to co dopiero teraz..

ania fajny bujaczek. Ja do takich celow o ktorych piszesz wlasnie fotelika uzywalam. Teraz tez zamierzam, fajne do przenoszenia, wszedzie mozna polozyc itd.

reklama
Ja bujaczek mialam inny i teraz mam taki sam mniej wiecej - ma sprezynujaca podstawe, ktora "pracuje" jak maly wierzga. W ten sposob on sam sie buja. Poza tym w zasadzie to samo i bardzo sobie to cenie, z tym ze karol akurat dlugo w lezaczku nie posiedzi bo on lubi jak sie cos dzieje.

Aniu całkiem fajny ten bujaczek, cena przystępna również..u mnie te funkcje pełni właśnie fotelik samochodowy, chociaż właściwie to już tylko Paćkę do niego wkładam na karmienie zupką czy kaszką, bo tak to buszuje na podłodze na macie i dzięki Bogu lubi "brzuszkowanie".
Stuknęło nam dziś równe pół roczku:-D

ooo Majuska wszystkiego naj dla Małej:)

też karmię w foteliku samochodowym ....myślałam że coś nie tak robię:-) ale widać nie ja jedna:tak:

bujaczek mam też taki z muzyczką i bujaniem na baterie ale Młoda jak go widzi to chyba czuje że w nim dłużej ma siedzieć i....ryk

Ania ale fajny bujaczek-leżaczek. Co prawda mamy fotelik samochodowy ale bujaczek fajniejszy i lżejszy jest .

Podobno wypuszczamy jakis gaz, ktory strasznie szczypie ich w oczy. Tak brzmialo zgloszenie na policje. Musieli widziec jak Rajmund wnosi do domu butle z gazem technicznym, tylko pech polega na tym ze to po prostu CO2.

reklama
Dziekuję pieknie za uznanie dla bujaczka :-) w foteliku nie chcę trzymać bo Wandzia jakaś taka pogięta w nim... pewnie dlatego że jeszcze malutka i uzywamy adaptera dla noworodków i w ogóle jakoś tak dziwnie w foteliku wygląda. Poza tym bujak jest lżejszy do noszenia po domu:)
Myślę Zoyka że to dobry zakup no i już pora najwyższa na zabawki - za chwilę będą cieszyć dziecko. Julka już pewnie reaguje na grzechotki czy karuzelki :))) Dziś próbowałam właczyć karuzelę ale zero reakcji, chyba za wcześnie jeszcze. Na razie smoczek jest najlepszym przyjacielem :)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry