reklama

Ciąża po 40

Zoyka, mam cienka orientacje w zabawkach dla dzieci - zacofana jestem. Jak dorwalam te z fiszerszajsa to uznalam ze Pana Boga za nogi zlapalam - ten pilot...:-D

Prosze mi tu z michalkami nie wyskakiwac, niektorzy probuja schudnac i odczuwaja laknienie, zwlaszcza w temacie slodyczy.:crazy:;-)

reklama
Zoyka jej leci bardziej plyn surowiczy z krwia, nie sama czysta krew. Ja juz sie tym strasznie martwie, ona sie meczy bo ciagle w domu i ja chce juz szczesliwego psa odzyskac :(
Ja nie wiem czemu ja jeszcze nie rodze... mm mnie jeszcze wkurza bo ciagle mowi, ze nie czas, ze w terminie. Ale ja mam dosc! wszystko mnie doslownie boli, mam skurcze juz wszelakiego rodzaju i jestem nie do zycia... zreszta sama wiesz jak jest.
Azula sprezaj sie, ja po Tobie!

Kłaczku - to że niektórzy próbują schudnąć nie znaczy ze nie mogą michałka :)
Odchudzałam się kiedyś na Herbalife. Rok. Odstawiłam pieczywo, makarony etc. Jadłam warzywa i mięso a na śniadanie i kolację koktajl z bananem, truskawkami lub innymi owocami. I to mięso które jadam wcale nie było na parze. Ot zwykły kawałek kurczaka pieczonego lub pierś albo ryba. I Pamiętam ze jak miałam ochotę na słodycz to kobitka która mnie prowadziła mówiła: zjedz, ale jednego cukierka a nie pol kilograma i pamiętaj jedz min 5 posiłków , nie doprowadzaj się do głodu i na talerzu musi byc kolorowo bo człowiek musi tez jedzeniem nacieszyć wzrok. Przez 11 miesięcy schudłam 23 kilo i to było naprawdę fajne chudniecie. Nie katowałam się, nie byłam głodna.

Teraz to mam problem. Bo mój J uważa ze nie jestem gruba tylko mam kilka kilo za dużo i ze mimo tych kilku kilo wyglądam jak milion dolarów i to on jest prowodyrem dogadzania sobie jedzeniem i drinkami :)

A przydałoby mi się schudnąć 25 :P

Zoyka jej leci bardziej plyn surowiczy z krwia, nie sama czysta krew. Ja juz sie tym strasznie martwie, ona sie meczy bo ciagle w domu i ja chce juz szczesliwego psa odzyskac :(
Ja nie wiem czemu ja jeszcze nie rodze... mm mnie jeszcze wkurza bo ciagle mowi, ze nie czas, ze w terminie. Ale ja mam dosc! wszystko mnie doslownie boli, mam skurcze juz wszelakiego rodzaju i jestem nie do zycia... zreszta sama wiesz jak jest.
Azula sprezaj sie, ja po Tobie!

Moze się oczyszcza bo miała krwiaka. Robiłabym jej okłady z rivanolu.

Ollena kto wie czy mnie nie prześcigniesz.A termin to mam i z om i z usg pięknie się pokryły .Chyba jednak optuję przy 11 maja tak się Adaś urodził może i jego siostra ma taki zamiar tym bardziej,że sprawdziłam ,że niby imieniny Dominika ,a jak mi się śnił śp Zbysiu to przyszedł do domu z jakimiś kolegami przedstawił mi jednego cyt to jest Dominik on teraz tu będzie mieszkał z wami.Kto wie?.Zresztą po moim zeszłorocznym śnie o Zbyszku mama powiedział ,że właśnie wczerwcu urodzi się u Adama dziecko .Raczej wtedy mowy o tym nie było.No zobaczymy.Zresztą ja jestem psychicznie gotowa fizycznie zmęczona ciążą więc mogę rodzić nawet wczoraj.Kłaczku ja fisher price cenię ala gorąco polecam lego najpierw primo potem duplo(moje ulubione) a potem te małe ,aż do tehnick zwłaszcza dla synka.I można kupić też używane za pól ceny albo i mniej.Dziecko nie zużywa baterii no może przy pociągu ale samo buduje,konstruuje i wymyśla i chce byś jedynie zachwyciła się jego pomysłowością.Zresztą ja te zabawy uwielbiałam i już się na nie nie mogę doczekać tylko ,że robaczek Amelka wcale nie chce nas do tych radosnych zabaw przybliżyć.:no::szok:

Znam Herbalife, u nas w domu byl obecny jako suplementacja dal syna. Dowcip polega na tym, ze jakbym zjadla jednego cukierka to bym zarla dokad by bylo. W tej chwili ustawilam sie mnie wiecej na diecie diabetycznej, z tym ze raz dziennie wciagam Slim Fasta - wlasnie jako uzupelnienie diety. Musze schudnac bo mi kregoslup siada. po 40 minutach solidnego 'pram walkingu', mam problem z poruszaniem sie, z podniesieniem dziecka, schyleniem sie itd. Inna sprawa ze pobijam wlasnie rekord masy, wiec kregoslup i stawy obrywaja jak nigdy.

Wiecie w ramach niekarmienia i leczenia alergii orzeszkowej (uwaga: orzeszki są w płatkach kukurydzianych) dziabnęłam sobie wczoraj wódeczkę. Jedyna która mogę pić bez popitki czyli gorzka żoładkowa żółta:-D świat jakiś lepszy się zrobił po wielu miesiącach abstynencji wódczanej :)) Nawet czekoladki nie kusiły swą słodyczą mimo iż czasami prince polo wpada do brzucha:))
Muszę dorwać wagę, ciekawe ile ważę i ile schudłam dokładnie. Leci ze mnie każdego dnia i wczoraj włozyłam na siebie spodnie które nosiłam rok temu i były idealnie dopasowane. Czyli z tygodnia na tydzień jest mnie mniej :-D Jeszcze miesiąc i włożę spodnicę przed kolana :)))
Basiu biedactwo Ty już w pracy.... dobrze że masz czas na wdrożenie się, bo taka przerwa działa destrukcyjnie. Może nie zablokują Ci BB :)) Opcja wygrania miliona lub dwóch kusi, też tak chcę :-D

Witajcie kochane

Nie wiem co u was słychowac , myslałam ze któras juz urodziła ale uparcie czekacie do konca
Pogoda u nas ładna byla to całymi dniami bylismy na podwórku pod blokiem bo u nas to jak na wsi
mala zaczeła juz sie czołgac sama wstawac w łozeczku i sama siadac , ida gorne jedynki i pobudki w nocy codziennie o 2 w nocy ,ale tak ja mocno kocham ze wszystko wytrzymam

Zdjęcie0162.jpgto 2 siostrzyczki najstarsza i najmlodsza
Zdjęcie0165.jpgNa spacerku troche zimno było
Zdjęcie0223.jpgw szpitalu z kolega szpitalnym
Zdjęcie0220.jpgtak spimy z podusia na glowie , bez niej ani rusz
Zdjęcie0243.jpgSiostry na slizgawce , brygida ma okazje sie poslizgac
Zdjęcie0244.jpgtutaj trzeba bylo dojsc do slizgawki

Zoyka ja bie wiem,ona tegi krwiaka wyczyszczonego miala,teraz leje jej sie z tego.rozwalonego szwa. no jak nie urok....to Pola;)

Azula niech wychodzi szybko do 11 jeszcze dlugo a te dni tak sie dluza ze czuje ze osiwieje... Ty pewnie tez.

karuzelke mam Tiny Love gra 20min i jest boska;-)

kiedy szykowac posciel do lozeczka?wczesniej czy jak wroce ze szpitala?

reklama
Ollena ja już pościeliłam i nakryłam inną naszą poszewką aby się nie kurzyło.Zresztą rób coś bo zwarjujesz ,a tak to się zmęczysz i ucieszysz,że tak ładnie .Ja właśnie zupę jarzynową ugotowałam .M ma od dziś urlop na kilka dni .Teraz śpi po nocce dobrze ,że drugi komp uruchomił bo tak to mi do informacji dostęp tamował.Ja jeszcze czekam na konika morskiego z Fisher price ponoć fajna zabaweczka i koszule nocne ala śpiworek kupione 1 zł sztuka ,a na noc przy letnim ciepełku będą perfekt jedynie fik koszulinka do góry i zmieniamy pieluszkę bez napów ,guzików itp.W dzień mogę się bawić ale nocą to chyba bym zapinała krzywo i koślawo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry