Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie 4 ciaze spoko, a w tej tez sie kilkakroc zastanawialam czy juz jedziemy czy jeszcze czekamy. Tylko fakt ze tu sie jedzie jak akcja jest na calego, oszczedzil nam wycieczek.braxtony mam od polowy cuazy teraz juz prawie non stop a w 1ciazy nie mialam wcale..

No to, że nie chciał Cie budzić, bo musi to robić iles tam minut to mi wygląda na foch
ja mojemu też ze dwa dni temu tłumaczyłam, że wszystko robię w biegu w domu, żeby się wyrobić w czasie w którym Patrycja nie marudzi i on nie mógł zajarzyć jak można wogóle coś w domu robić, nie ma takiej potrzeby chyba czy co, czy że te krasnoludki przychodzą??
on jak zostaje w domu ( zaje...iście rzadko ) z Patrycją to tylko nią się zajmuje. Jak mu mówiłam o praniu, zmianie pościeli, kuwetach itp. to sie patrzył na mnie z oczami jak spodki jakbym po chińsku mówiła
??
i kupiłam Paćce słoiczków po 1,23zł 2 zgrzewki, jedna zupka wielowarzywna z chińskimi literkami - nadwyżka z eksportu , oraz jarzynki z jagnięciną bo otarcia na wieczku były, będę podjeżdzać co jakis czas bo maja trochę takich promocji, ten deserek egzotyczny tez był po złoty-ileś, ale nie kupiłam bo to po 10 miesiącu. 
..no i jej musiałam odpyszczyć, że krówsko to ona jest i to stare i z grubą dupą i że ulicą się jeździ a nie chodnikiem...no powariowały te stare baby chyba