anka_d
Fanka BB :)
Pospałam teraz jeszcze godzinę i już noszę telefon przy tyłku gdyby Azula dała znać co i jak. Także na bieżaco będę pisac w razie otrzymania od niej jakichkolwiek wiadomości.
Azula trzymam kciuki za szybko poród. Odejście czopa może już zwiastować ten dzień, tym bardziej że Twój termin to już minął więc może w końcu wyjdziesz z dwupaka
Majuśka no właśnie doczytałam z tego wykresu, że piąty tydzień to skok i nieludzkie wycie składam na karb tego zjawiska. Tylko czemu objawia się po godzinie 19.00? Rano po karmieniu Wandzia zasnęła bez mruknięcia nawet. Chyba że ją nocne wyczyny wykończyły i teraz odsypia i odpoczywa. Niech to się skończy, bo do końca tygodnia ogłupieję a jak Robert nie spał od 2 dzisiaj to na pewno będzie spał po powrocie z pracy do rana z przerwą na wypuszczenia psa na spacer i zostanę sama z wyjcem na rekach
Za bardzo nosić jej nie chcę, bo mi się nauczy i będę miała terrorystkę w domu zamiast słodkiej księżniczki.
Słońce wyszło takie jak wczoraj. Jest chłodny wiatr ale zaczyna coś tam lekko grzać po twarzy i robi się całkiem miło.
Basiu jak Ci się pracuje? Zazdroszczę Ci takiego dziadka
) i najważniejsze że oboje są zadowoleni ze swojego towarzystwa.
Azula trzymam kciuki za szybko poród. Odejście czopa może już zwiastować ten dzień, tym bardziej że Twój termin to już minął więc może w końcu wyjdziesz z dwupaka

Majuśka no właśnie doczytałam z tego wykresu, że piąty tydzień to skok i nieludzkie wycie składam na karb tego zjawiska. Tylko czemu objawia się po godzinie 19.00? Rano po karmieniu Wandzia zasnęła bez mruknięcia nawet. Chyba że ją nocne wyczyny wykończyły i teraz odsypia i odpoczywa. Niech to się skończy, bo do końca tygodnia ogłupieję a jak Robert nie spał od 2 dzisiaj to na pewno będzie spał po powrocie z pracy do rana z przerwą na wypuszczenia psa na spacer i zostanę sama z wyjcem na rekach
Za bardzo nosić jej nie chcę, bo mi się nauczy i będę miała terrorystkę w domu zamiast słodkiej księżniczki. Słońce wyszło takie jak wczoraj. Jest chłodny wiatr ale zaczyna coś tam lekko grzać po twarzy i robi się całkiem miło.
Basiu jak Ci się pracuje? Zazdroszczę Ci takiego dziadka
na 190 wody
Dobrze, że księzyc już maleje to naszym chłopom zmaleje też poczucie nieodpowiedzialności