anka_d
Fanka BB :)
Cześć ze śpiochem w oczach :-)
U nas był "świński wieczór" kanonada bąków lecąca w pampka z dzikim wrzaskiem. Bąk leciał bezproblemowo więc zadna kolka czy zaparcie a mimo to wrzask był straszny. Zasnęła o 21.30 a ja razem z nią na fotelu. Co to było nie mam pojęcia. W nocy ideał pomieszany z aniołem
nie rozumiem własnej córki...
Dziś ma być 30 stopni z burzami, znowu będzie dylemat co ubrać bo albo za zimno albo potówki na buziaku. Jedziemy do matki bo przeciez może łaskawie gin wypisze mi zaświadczenie do becikowego. Ciapek cholerny z kozą na miedzy
Zamówiłam bujaczek i dziś odbieram
ciekawe jak się będzie spisywał bo w foteliku Wandzia posiedzi spokojnie nawet do 40 min. Zawieszam jej zabawki na uchwycie i się na nie gapi. Tutaj będzie większa różnorodnośc i wygodniej leżeć
))
Misia jedź i odpocznij to nie będziesz z ablkonikiem zasuwac na bal maturalny. Jakoś do tej emerytury 67letniej dozyć trzeba
)
Ollena nie uspokoisz dziecka, chyba że opijesz się relanium z melisą ale korzyśc z tego niewielka
)
Chyba chce mi się spac...
U nas był "świński wieczór" kanonada bąków lecąca w pampka z dzikim wrzaskiem. Bąk leciał bezproblemowo więc zadna kolka czy zaparcie a mimo to wrzask był straszny. Zasnęła o 21.30 a ja razem z nią na fotelu. Co to było nie mam pojęcia. W nocy ideał pomieszany z aniołem
nie rozumiem własnej córki... Dziś ma być 30 stopni z burzami, znowu będzie dylemat co ubrać bo albo za zimno albo potówki na buziaku. Jedziemy do matki bo przeciez może łaskawie gin wypisze mi zaświadczenie do becikowego. Ciapek cholerny z kozą na miedzy

Zamówiłam bujaczek i dziś odbieram
ciekawe jak się będzie spisywał bo w foteliku Wandzia posiedzi spokojnie nawet do 40 min. Zawieszam jej zabawki na uchwycie i się na nie gapi. Tutaj będzie większa różnorodnośc i wygodniej leżećMisia jedź i odpocznij to nie będziesz z ablkonikiem zasuwac na bal maturalny. Jakoś do tej emerytury 67letniej dozyć trzeba
Ollena nie uspokoisz dziecka, chyba że opijesz się relanium z melisą ale korzyśc z tego niewielka
Chyba chce mi się spac...
Ostatnia edycja:

.Na razie jeszcze jeden poranek 2 w 1