reklama

Ciąża po 40

o kurcze Majuska to mnie nastraszyłaś tym paracetamolem. Byłam pewna ze skoro mogą kobiety w ciąży to moze i pies.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie ,
Zoyka mała wygląda prześlicznie w tej opasce.
Mój zawsze zasłania się stwierdzeniem -mama wie lepiej,wszystko u niego musi nabrać jak to mówią mocy urzędowej:-).
Miłego dnia

Helloool! :-)
Zoyka
, ja mysle ze jak uszy maja odstawac to beda odstawac niezaleznie od opaski, aczkolwiek Julcia wyglada cudownie. Moje dzieciaki rowno nie uzywaly opasek i Chudy ma odstajace uszy, reszta nie.

Maly ostatnio ma zegarek w dupci. Budzi sie miedzy 6:15 a 6:20, pielucha, tankowanie, pol godzinku zabawy i spac z powrotem na godzinke. Dzis obudzil sie z kupskiem, tankowac nie chcial, dopiero po prawie godzinie zjadl i teraz sie bawi gadajac orce do ogona. Mnie kichawe urywa, zasmarkana jestem jak maly Jasio, juz ukradlam (pozyczylam) sobie jedna pieluche od mlodego bo chusteczki nie nadazaja.
Uwaga, uwaga! Agencja przyjela oferte na 60 000!! Dalo sie "urwac" 6 klockow.:-p Teraz szybciutko bedziemy finalizowac transakcje zeby sie nikt nie wpakowal "miedzy wodke a zakaske".

hejka !

u nas spanie do 5.30 ( od 20 ) może być:-)
Starsza gwiazda zdaje wlaśnie egzamin na prawko ( jazdę ) wychodziła zła jak pszczoła, będąc pewna że nie zda....
Kłaczku działajcie , trzymam &&&&&&:tak:..niedługo będziemy sie wpraszać na wirtualną parapetówe coś czuję;-)

Tatuś wyjechał do czwartu na delegację, więc znowu sama walczę, póki co na dzień dobry Bachora poczytałam i umarłam...:-D
Bachor mag. DŁUGOŚĆ WRZASKU SAMOTNOŚCIBachor mag.
( " DiabloIII samo sie nie wgra "...."a ty, jak ta skończona kretynka siedzisz i nocami myślisz, że twój własny ODT się zmieni sam z siebie. Że któregoś dnia wstanie rano i cudownie odmieniony powie ci „daj ać ja pobruczę, a ty poczywaj”:-D:-D:-D )

Katrina róóóóódźźźźźź !!!!:-D

hełoł :-)
Kłaczku powodzenia i podobnie jak Majuska już się wpraszam na parapetówkę :-)
Katrina idź i ródź :-D
Mamy pytanie ? Znaczy się powinnam wystawić swemu m. pomnik - Ojca Polaka ??? Bo został z małym całe dwa tygodnie ? nie miał urlopu, pani Mirkla przychodziła na 7-8 godzin i już. On robił zakupy, wrzucał pranie do pralki ale NIE PRASOWAŁ, na konieczapakował dziecię do auta i zleciał się ze mną na zlocie maniakó traviana ... znaczy się pomnik czy tylko popiersie w parku ??

Dziewczyny, my bedziemy dzialac jak najszybciej, jutro jedziemy zalatwiac (zaczac zalatwiac) kredyt - dzis sie nie da, Rajmund w pracy. Jestesmy uzaleznieni od grafiku Rajmunda bo nie ma opcji ze rzuci robote i poleci zalatwiac, zwlaszcza ze kasy trzeba. Druga sprawa to terminy tutejsze - Anglikom sie nie spieszy, a wszystko idzie "appointmentami", (umowione wczesniej spotkanie) ktore sa instytucja chyba swieta w UK. Np. o ile w PL idzie sie do banku i po prostu zaklada konto, o tyle tu trzeba sie umowic w tym celu na "appointment".
Jak sie uda, to komu wola na parapetowke zapraszam - jajko zniose, bede tanczyc na stole (o ile ten wytrzyma) i w ogole chyba sie spije. Jajko juz znosze, nawiasem mowiac, jestem podkrecona na maxa.
Misia, pomnik i to na koniu, z dziecieciem przy piersi i pampersem w roli sztandaru. Nalezy sie.
U nas pochmurnie i chlodno, Zoyka, zdecydowanie pogoda sie spaprala. Karol opykal przekladanie sobie z raczki do raczki, chwyt juz prawidlowy, z kciukiem przeciwstawnym. Wczoraj dalam mu skorke chleba do ciumkania (polska piekarnia, skorka jak sie nalezy), malo nie odlecial jak ja miedlil. Zaczyna sie pakowanie do buzi wszystkiego co w lapki wpadnie.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry