reklama

Ciąża po 40

Niestety młoda nie zdała...plac zaliczyła, ale na mieście (już prawie na bazę wracali), przydarzyło jej się wymusić pierwszeństwo:wściekła/y:

Misia jaki pomnik:szok:...regularna zjebka na dzień dobry, coby się doopach nie poprzewracało od tego dobrobytu:-D:-D

reklama
witajcie Mamuśki

Majuska, misia - bez żadnych objawów porodu nie mam co w ogóle jechać do szpitala, jutro mam ostatnie USG i lekarz poda mi termin, kiedy mam się stawić do szpitala, jeśli dzidziuś sam w tym czasie nie zdecyduje się opuścić obecne lokum - to może być za tydzień od jutra.

misia dzieki za zobrazowanie ;) ja juz smigam i biegam tez chwilami bo jak mam alarm w wozku to nie ma innej opcji;)

Łeb mi peka z niewyspania i cisnienia chyba, bo pogoda sie skiepscila:(

Caly dzien dzis paszport mlodej zalatwiamy, tzn podbijamy dokumenty, jezdzimy itd.

Teraz z powodu braku tabletek do zmywarki wlalalm plynu do naczyn i modle sie zebym nie musiala piany wyciagac nie tylko ze zmywarki ale tez z calej kuchni..

Chinczyk ozyl, czy jak kto woli uaktywnil sie - napadl dzis na mnie na ulicy, najpierw ze Adam mu wylewa kawe na drzwi, a jak probowalam go zignorowac i ominac (szlam z Karolem w wozku) to zaczal sie wydzierac. Powiedzialam mu zeby zadzwonil na policja jak ma problem, bo ja z nim rozmawiac nie bede (zgodnie z zaleceniem policji), to zaczal mnie wyzywac od je...ch polskich bastardow, polskich suk, wrzeszczec zebym wypier...a do Polski itd. Wyjelam telefon, zadzwonilam na policje, oficer slyszal jeszcze jak Chinol darl sie zebym go w d... pocalowala zamiast dzwonic do swoich "fucken friends", wiec jakby cos to mam niezlego swiadka. Spoko... Troche mnie roztrzeslo. W PL po prostu przywalilabym w ryj i nakrylby sie kopytkami, tutaj... Policja uprzedzala zebym go nie tykala przypadkiem. Swoja droga... Wyskakuje na mnie zoltek w wielkich, czerwonych "gruchach" na glowie (sluchawki tlumiace dzwiek uzywane w fabrykach, na budowach itd.), w kalesonach wlozonych tylem do przodu, tak ze kiedy wypial d... zeby mi ulatwic zlozenie pocalunku, w calej okazalosci wylazl mu row... No, smieszny troche... Ja wiem ze on psychiczny, ale mam go dosc. Mam dosc ublizania na caly ryj. Po ostatnich tekstach ze bedzie dzwonil na policje bo mamy w domu martwe dziecko (zaraz po tym jak twierdzil ze dziecko w nocy wyje i mu spac nie daje), trudno go traktowac powaznie, ale z drugiej strony nigdy nie wiadomo kiedy mu odbije i stanie sie naprawde niebezpieczny.

alez Ollena nie ma za co :-p na siłowni na którą chadzam są laski po AWFie i po fizjoterapii, można zbyt wczesnymi ćwiczeniami zrobić sobie krzywdę.
Kłaczek masz rację pomnik na koniu z młodym przy piersi i w zbroi z pampersów :-D
Katrina współczuje na pod koniec miałam schizy - za mało kopie, za dużo kopie... KTG, wizyta u gina... pomijam, że Mała bestia okopywała mnie chętnie nocami bo na KTG bywało różnie - kiedyś prawie 2 godziny leżakowałam podpięta abestia 2 x kopnęła mnie tylko...
Młodemu dałam truskawkę ... zjadł całą jedną :-D nie wiem tylko czy bodziak się dopierze bo Młody oczywiście konsystencje sprawdzał.

Majuska - przykro. Zda za następnym razem. Grunt to nastawienie psychiczne i wizualizacja pozytywna. Ja tak zdałam za pierwszym razem :)

kłaczek - ale hard-core ! Nagrywaj , nagrywaj :)Kup mini kamerkę która jest wielkości mp3 na klipsa i noś ze sobą :)

Ale boską czapeczkę upolowałam na Allegro : Zobacz załącznik 469549

Kurcze, nie mam takiej mozliwosci zeby nagrywac... Zaczelam kombinowac nad gazem pieprzowym bo co prawda ten idiota JESZCZE nie probowal atakowac fizycznie, ale drzwi nam zniszczyl, czyli jest agresja werbalna i fizyczna skierowana przeciwko przedmiotom. Pieron wie co mu odwali. Okazuje sie ze gaz pieprzowy jest tu traktowany na rowni z bronia palna. Ale smieszne! Czapeczka boska - elementowa robotka, mocno "dziubana". Fajna!

można kupić w necie kamerkę nawet w długopisie czy okularach za dosłownie stówę. Pomyśl kłaczku.

A czapeczka - przecudna.Uwielbiam takie szydełkowe cuda,żałuję zę nie znam nikogo kto by potrafił robić np firanki .

Cześć Panny i Pannice:-D
Padam na ryj, pysk i mordę. Mamy chyba skok rozwojowy bo dziecię wyje bezustannie od 5 rano do 22 z przerwami po 20 minut na drzemkę. Rąk nie mam od noszenia, bujania i tulenia bo ryk słychac chyba w Gdyni :baffled: oczywiście niewiele to daje, bo Wanda aż zachłystuje się szlochem, potem jest zmęczona płaczem i z tego zmęczenia zasnąć nie może. Właśnie mi się udało uśpić bestię! Wstała dziś o 5.15 i tak koncertowała cały dzień. Żeby było weselej znienawidziła własne łózko i wczoraj drzemała w wózku a teraz zasnęła w naszym łózku ułożona na środku wielkiej poduszki. Bo dziecię kopie, wierzga i macha łapkami na wszystkie strony zsuwając się z różnych sprzetów i rozbierając sobie skarpetki :baffled: Mam nadzieję, że nakarmię na śpiocha i będzie spała do rana, olałam kąpiel i mam brudasa w domu, ale brudasa który wreszcie śpi.
Machnęłam po łebkach wpisy:
Kłaczek olej żółtka i za każdym razem dzwoń na policję
Majuśka ja zdałam za trzecim razem a wtedy podobno było łatwiej, więc się nie martw
Ollena lepiej biegaj do dziecka niż na siłownię bo sobie krzywdę zrobisz - ja czekam do września na ćwiczenia
Zoyka czapeczka boska, niedawno na gumtree upolowałam podobną na jesień :-D
Misia proponuję do pomnika dołozyć wieniec laurowy na głowę szanownego męża, przy czym wieniec możesz upleść z listków truskawkowych :-D

reklama
można kupić w necie kamerkę nawet w długopisie czy okularach za dosłownie stówę. Pomyśl kłaczku.

A czapeczka - przecudna.Uwielbiam takie szydełkowe cuda,żałuję zę nie znam nikogo kto by potrafił robić np firanki .
Jak nie znasz jak znasz?:-) Popatrze na ebayu za kamerka...
Anka, dzwonie! Kurcze, dzwonie i zglaszam kazdy eksces. No, tego z "martwym dzieckiem" nie zglosilam bo olalam. Blad.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry