Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na siłowni na którą chadzam są laski po AWFie i po fizjoterapii, można zbyt wczesnymi ćwiczeniami zrobić sobie krzywdę.
nie wiem tylko czy bodziak się dopierze bo Młody oczywiście konsystencje sprawdzał.
oczywiście niewiele to daje, bo Wanda aż zachłystuje się szlochem, potem jest zmęczona płaczem i z tego zmęczenia zasnąć nie może. Właśnie mi się udało uśpić bestię! Wstała dziś o 5.15 i tak koncertowała cały dzień. Żeby było weselej znienawidziła własne łózko i wczoraj drzemała w wózku a teraz zasnęła w naszym łózku ułożona na środku wielkiej poduszki. Bo dziecię kopie, wierzga i macha łapkami na wszystkie strony zsuwając się z różnych sprzetów i rozbierając sobie skarpetki
Mam nadzieję, że nakarmię na śpiocha i będzie spała do rana, olałam kąpiel i mam brudasa w domu, ale brudasa który wreszcie śpi. 

Jak nie znasz jak znasz?:-) Popatrze na ebayu za kamerka...można kupić w necie kamerkę nawet w długopisie czy okularach za dosłownie stówę. Pomyśl kłaczku.
A czapeczka - przecudna.Uwielbiam takie szydełkowe cuda,żałuję zę nie znam nikogo kto by potrafił robić np firanki .