reklama

Ciąża po 40

Oj dużo się działo.Ja to co chciałam osiągnełam.Jutro mam przyspieszoną wizytę u psychologa.M zostanie z małą a ja na trochę pójdę no nie na długo bo jak wiecie cycujemy.No i mała w dzień w domciu jak pisałam przed porodem siusia w tetrę ,a pampki mamy na wyjście i NOC.Ona ma wrażliwą skórę i nawet mały pierd lub kilka kropelek siusiu ją budzi więc dla spania w nocy te pampki bo jest mniejszy kontakt ze skórą tych kilku kropli bo jak ciut więcej to i pampka muszę zmieniać:-(.Kłaczku powiedz chinolowi ,że zapraszasz go do Polski i tu mu przywal w ryło:tak:.Ollena nic na siłę to moja nowa zasada ja nawet choć padam nie usiłuję zasypiać na siłę bo się tylko męczę za 4 tygodnie poćwiczysz :tak:i z chłopem potrenujesz też fajne ćwiczenia;-).Zoyka czapula CUDO szkoda,że Amisia taką ma łepeczkę maleńką bo bym sama kupiła.Odstające uszy to cecha wrodzona i tylko operacja plastyczna to może zmienić NIESTETY.Katrina czekamy na twoje słodkie baby:-D:-):tak:.Reszta dziewczyn bądźcie dobrej myśli :tak:bo ja jak zwykle trochę zaległości i się gubię więc życzę powodszonka

reklama
Zoyka super.Amelka na razie leżyw kąpieli na gąbkowej żabie i oblewam jej główkę wodom .No fot nie dam bo mała jest wtedy goluśka .No i bym spróbowała ale nie mam tak dużej umywalki:wściekła/y:

Azula, z przyjemnoscia bym mu wpieprz spuscila... Dokuczal mi przez ciaze, naprawde napsul mi nerwow, teraz dalej... Przesadza. Czapeczka jest do zrobienia, gorzej z rozmiarem do cm, bo wielkosci czapeczki warunkuje wielkosc motywow - rozmiar musi byc wielokrotnoscia srednicy kwiatuszka. Mozna podregulowac gruboscia nici, ale to kombinacje alpejskie.
Zoyka, ta kapiel faktyczie jest cudowna... Moze by tak w wannie pokombinowac z takim plywaniem... My uzywamy lezaczka do kapieli - wanienka bardzo szybko stala sie za krotka.

Kłaczku jest nadzieja że wkrótce odsapniecie od tego psychopaty.
Zoyka jaki cudowny ten filmik, wzruszyłam się, zatęskniłam za taką maleńką kruszynką:tak:

Kłaczek nie kupuj pieprzowego tylko dezodorant w spreju. Obronisz się a przecież to nie premedytacja tylko dbałośc o higienę :-) no i w chwili zagrożenia, które odczułaś po kolejnych groźbach sąsiada wziełaś coś co miałaś pod ręką ... gdyż czułaś, że zagrożone jest Twoje życie i co najwazniejsze Twego małego, bezbronnego dziecka. A z drugiej strony to dziwne bo wysyp świrów jest na wiosnę i jesienią a tu lato się zbliża ... chociaż w UK może ze względu na aurę jest inaczej ?

Hellou:-D
Aniołek w skórze diabełka ładnie zasnął o 6 po karmieniu i mam chwilę na swoją kawę. Żyję nadzieją, że dzisiejszy dzień będzie lepszy niż poprzednie bo autentycznie się przewrócę ze zmęczenia. Dobra wiadomość jest taka, że mi odpadło gotowanie obiadków dla małżonka bo pracując do 20.00 ma wyżywienie w robocie :-D Jakoś mi lepiej z tego powodu na duszy chociaż jak siebie znam, to teraz ja będę chodziła na zimnym bufecie bo dla jednej osoby produkować ciepłych posiłków nie będę :))
Zapraszam na kawę :)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry