azula
Fanka BB :)
Oj dużo się działo.Ja to co chciałam osiągnełam.Jutro mam przyspieszoną wizytę u psychologa.M zostanie z małą a ja na trochę pójdę no nie na długo bo jak wiecie cycujemy.No i mała w dzień w domciu jak pisałam przed porodem siusia w tetrę ,a pampki mamy na wyjście i NOC.Ona ma wrażliwą skórę i nawet mały pierd lub kilka kropelek siusiu ją budzi więc dla spania w nocy te pampki bo jest mniejszy kontakt ze skórą tych kilku kropli bo jak ciut więcej to i pampka muszę zmieniać:-(.Kłaczku powiedz chinolowi ,że zapraszasz go do Polski i tu mu przywal w ryło
.Ollena nic na siłę to moja nowa zasada ja nawet choć padam nie usiłuję zasypiać na siłę bo się tylko męczę za 4 tygodnie poćwiczysz
i z chłopem potrenujesz też fajne ćwiczenia;-).Zoyka czapula CUDO szkoda,że Amisia taką ma łepeczkę maleńką bo bym sama kupiła.Odstające uszy to cecha wrodzona i tylko operacja plastyczna to może zmienić NIESTETY.Katrina czekamy na twoje słodkie baby
:-)
.Reszta dziewczyn bądźcie dobrej myśli
bo ja jak zwykle trochę zaległości i się gubię więc życzę powodszonka
.Ollena nic na siłę to moja nowa zasada ja nawet choć padam nie usiłuję zasypiać na siłę bo się tylko męczę za 4 tygodnie poćwiczysz
i z chłopem potrenujesz też fajne ćwiczenia;-).Zoyka czapula CUDO szkoda,że Amisia taką ma łepeczkę maleńką bo bym sama kupiła.Odstające uszy to cecha wrodzona i tylko operacja plastyczna to może zmienić NIESTETY.Katrina czekamy na twoje słodkie baby
:-)
.Reszta dziewczyn bądźcie dobrej myśli
bo ja jak zwykle trochę zaległości i się gubię więc życzę powodszonka