a ja nie śpię, w końcu spałam pół dnia
Zoyka do wyciagania gili spraw sobie to:
Nosefrida Aspirator Do Nosa - opinie, komentarze o produkcie
nie żeby dziecię to lubiało, ale szybko i sprawnie wyciągniesz to co nosek zatyka , łatwiejsze i bezpieczniejsze w obsłudze od gruchy, ja polecam ...
Zoyka oby sie Wam tam wyprostowało
...ja pomimo, że narzekam na swojego ( zołzowata jestem i tyle ) to ogólnie raczej się nie kłócimy bardzo poważnie, ja wiem, że i tak lepszego nie znalazłabym, a on też już jakoś nauczyl się żyć z tą moją zołzowatością;-)
idę spać na siłę, za niecałe 6 godzin pobudka i od razu trza na bacznośc być, bo kombinator będzie kombinował
Zoyka do wyciagania gili spraw sobie to:
Nosefrida Aspirator Do Nosa - opinie, komentarze o produkcie
nie żeby dziecię to lubiało, ale szybko i sprawnie wyciągniesz to co nosek zatyka , łatwiejsze i bezpieczniejsze w obsłudze od gruchy, ja polecam ...
Zoyka oby sie Wam tam wyprostowało
...ja pomimo, że narzekam na swojego ( zołzowata jestem i tyle ) to ogólnie raczej się nie kłócimy bardzo poważnie, ja wiem, że i tak lepszego nie znalazłabym, a on też już jakoś nauczyl się żyć z tą moją zołzowatością;-) idę spać na siłę, za niecałe 6 godzin pobudka i od razu trza na bacznośc być, bo kombinator będzie kombinował

jednak grzecznie pobawiła się ze mną i poleżała w naszym łożu. Kolejne karmienie i wtedy sodoma z gomorią zapanowały. Wrzeszczała tylko półtorej godziny i w końcu zasnęła. Odpukać chyba wywaliła karmienie jedno, to o 23, bo trzeci dzień z rzędu nie budzi się na nie i wstaje dopiero po 2.
Aniu nie zdążymy przed raczkowaniem na pewno sie przeprowadzić, jeszcze sporo roboty zostało, jak w tym roku skończymy to będzie super, tak więc wszystkie przygody czekają mnie jeszcze tu na mieszkaniu, właściwie to nie mam żadnych niebezpiecznych klamotów na wierzchu, najgorsze to sterta butów w przedpokoju i miski psa
, może jednak jakoś sie z tym uporacie??