katrina115
Potrójna Mama
Mam pewną teorię co do terminu rozwiązania.... mój mąż ma z pierwszego małżeństwa 2 dzieci - córka urodziła się 4 kwietnia, syn 4 maja, to może to małe będzie z 4 czerwca?????
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.Anka && za brak zakrzepicy i ucałuj dobrych ludzi co Ci tak raz dwa wizytę załatwili.My wróciliśmy z cmentarza akurat była przerwa w padaniu deszczu,a dzisiaj dzień dziecka więc zabraliśmy ryjka Amelkę przy okazji na spacerek.Kupiłam kwiaty już nic więcej tylko modlitwa i znicz nam zostało:-(
" 
Rajmund kompletnie nie zwraca uwagi na ciuchy, jego zestaw to jeansy, koszulka, koszula flanelowa i - jesli zimno - polarek. Podejrzewam ze gdybym tego nie pilnowala, chodzilby we wszystkim dokad by sie nie rozlecialo. Prania pilnuje, ale jak sie gdzies cos pruje czy rozlata...

w domu dresik a na wyjścia kostiumik z makijażem. Dzięki temu szoku nie będzie i zdziwienia po zmianie stylu
Niech ten skok się skończy, bo dziecko jest zupełnie zdezorientowane.
Sliczna:-) Ale spryciula w tym wieku już takie przekręty na brzuch robić
:-)
..tak mi się wydaje
...ale mój stary twierdzi, że mu się podobają i że moja nóżka zgrabnie w nich wygląda