azula
Fanka BB :)
U nas to i w mieszkaniu w czapeczce mała jest jedynie do kąpania lma goły łepek.Lekarka powiedziała by o nią dbać bo malutka(przy wypisie ze szpitala) .M to usłyszał powypytywał się i o te czapeczki i naprawdę ciut przesadza .Przecież ona rośnie w tym tygodniu pójdę z nią na kontrolę bo wagi w domu nie mam ale czuję w rękach ,że cięższa.A jak będą upały to naprawdę można przegiąć w drugą stronę i dorobić się potówek
i po to te opaski chronią uszka .a nie przegrzewają za bardzo.Mam nadzieję ,że M to zrozumie przecież to też MOJA córcia
I chcę dla niej jak najlepiej:-).Katrina czy to nie dziś masz rodzić?
i po to te opaski chronią uszka .a nie przegrzewają za bardzo.Mam nadzieję ,że M to zrozumie przecież to też MOJA córcia
I chcę dla niej jak najlepiej:-).Katrina czy to nie dziś masz rodzić?
Sloiczek pod tytulem "cottage pie" zawiera m.in. cebule wlasnie i wolowine i Karol wciagal to jak maly odkurzacz. Uznalam ze skoro jest to nie zaszkodzi i nie zaszkodzilo, a dalo mi znac, ze moge do zupki wrzucic kawalek cebulki tez. Z pewna obawa podalam "letnia salatke owocowa" bo tam wlasnie byly mandarynki, ale weszlo i wyszlo bez komplikacji. Podobnie "pudding czekoladowo bananowy", ten wrecz wszedl spiewajaco bo slodki byl, typowo budyniowaty. 

.I nie wiem co za prezent dla niego:-(
działo się różnie ale "klasyka" była po 6 tygodniach.