reklama

Ciąża po 40

Anko TY każdy czeka na wieści od Katriny :-D jak nie dziś to czekaj do 06-06 :-D wiemy ze od Ciebie to nie zalezy do ko0ńca ale musiosz przeprowadzić rozmowę dyscyplunującą - uwierz ta działa CUDA :-D
a reszta dziewczyn gdzie ??????

reklama
No dzieki, bo mnie sie juz nawet chce i sie waham. Po Patryku jakos sie dziwnie nie wahalam ;-)

Moje dziecko znowu usnelo po wielkich bojach, choc nie wiem na jak dlugo:(

Jak katrina cos napisze to od razu dam znac!

Ech... a czekałyście z kąpielami te 6 tygodni? Bo mnie szlag trafi, uwielbiam się moczyć w wannie i perspektywa czekania na to jeszcze przez miesiąc wpędza mnie w depresję.
A jeśli chodzi o czapki to Maks jest moim nieodrodnym synem - nienawidzi czapek. W szpitalu mu założyli - miotał łbem póki się nie wykręcił z tej czapki, przeszkadzało mu w jedzeniu, zamiast wisieć na cycu to rzucał głową żeby się pozbyć czapki. No i wygrał - nie używamy czapek. Zakładam mu bluzę z kapturem albo przykrywam łebek pieluszką.

oj bierze mnie przeziębienie więc ...
wziełam gripex i kanapkę z czosnkeim i nalewkę z aronii (swoją) i pieprzę że deska do prasowania stoi na środku pokoju i zaraz idę spać...
Zoyka wg pani rehabilitantki nr 3 i nr 1 i 2 najpierw jest siad boczny a dziecię siada ok 8-9 miesiąca :-D żadnychn podporórek, wałków itp. konstrukcji ... Młody chętnie wciagałby to co MY jadamy i daje mu to. Zoyka ugotuj ziemniaczka, marchewkę to Jula może wciagać bez problemu.
to mi się jakieś dziwne dziecko trafiło albo faktycznie miłośc do czapek, czapeczek i koron odziedziczył po mnie bo jak się mu wkładało czapkę to się śmiał i nadal śmieje :-D
Flo tak na zdrowy chłopski rozum - z kąpielami poczekałabym do braku krwawienie.

misia - a co to siad boczny ? Czytam "pierwszy rok życia dziecka "Heidi Murkoff i tam właśnie jest napisane ,ze to dziecko daje nam sygnały do tego czy jest gotowe do siadania z podpieraniem i ze można karmić łyżeczką wlaśnie takie dziecko które siedzi.

reklama
Zoyka spróbuj SINLAC z Nestle jako pierwsza kaszkę.

Z kaszkami to chyba mam czas. Myślałam raczej o jabłuszku, ziemniaczku i marchewce. Teraz Jula w ogóle ma problem z jedzeniem. Jeszcze po nocy to ma apetyt i pozera butlę ale od popołudnia zaczynają się chimery i ryk na smak butli.

misia ale ten SINLAC po 4 mies to dla dzieci ze skaża, skłonnych do alergii i niedożywionych. Julka raczej niedożywiona nie jest ( mam taka nadzieję). Jakie masz z tym doświadczenie ? Podajesz to ? Zalecał Pediatra ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry