azula
Fanka BB :)
Amelka odpukać ma rewelacyjne noce to ja się budzę w środku nocy bo spocona jestem i chce mi się siusiu to jeszcze te obrzęki nie zeszły więc (Anka da się cycem na śpiącego nakarmić
:-)) no i do 6 rano spanko potem cycowanie i jeszcze tak godzinka dwie drzemki.Teraz śpi ale muszę ją za chwilę poprzecierać po nocy i ubrać w świeżutkie ubranka.Dziś u nas odpust .M był na dwóch zmianach dopiero niedawno wrócił poszedł się zdrzemnąć ale zaraz wstaje bo idziemy do kościoła .Potem może coś pośpi
bo znów idzie na nockę
.Misia dziecko wie ,że śledzie jak i inne ryby są dobre i zdrowe
.Ollena czy mała naprawdę płacze? czy raczej marudzi bo Amelka marudzi ona ten płacz wyraźnie prowokuje i szybko potrafi go przerwać nie jest taki sam jak by była głodna czy nakupkała.Zoyka o żywieniu link zachowaj dla mnie i Olleny pi Flo pewnie nam niebawem się przyda ,a I katriny(Swoją drogą Katrina jak tam u Ciebie czy już 1+1?).Kawa wypita tzn popłuczyny bo to płaska łyżeczka rozpuszczalnej + mleko prosto od babki i ciut cukru).Ciężko być matką Polką bez soli ,prawie bez cukru z opadającymi czereśniami z drzewa(sp[oro rozdałam) no i bez truskawek
o bigosach itp już nawet nie wspomnę.Fajowego dnia wszystkim
:-)
:-)) no i do 6 rano spanko potem cycowanie i jeszcze tak godzinka dwie drzemki.Teraz śpi ale muszę ją za chwilę poprzecierać po nocy i ubrać w świeżutkie ubranka.Dziś u nas odpust .M był na dwóch zmianach dopiero niedawno wrócił poszedł się zdrzemnąć ale zaraz wstaje bo idziemy do kościoła .Potem może coś pośpi
bo znów idzie na nockę
.Misia dziecko wie ,że śledzie jak i inne ryby są dobre i zdrowe
.Ollena czy mała naprawdę płacze? czy raczej marudzi bo Amelka marudzi ona ten płacz wyraźnie prowokuje i szybko potrafi go przerwać nie jest taki sam jak by była głodna czy nakupkała.Zoyka o żywieniu link zachowaj dla mnie i Olleny pi Flo pewnie nam niebawem się przyda ,a I katriny(Swoją drogą Katrina jak tam u Ciebie czy już 1+1?).Kawa wypita tzn popłuczyny bo to płaska łyżeczka rozpuszczalnej + mleko prosto od babki i ciut cukru).Ciężko być matką Polką bez soli ,prawie bez cukru z opadającymi czereśniami z drzewa(sp[oro rozdałam) no i bez truskawek
o bigosach itp już nawet nie wspomnę.Fajowego dnia wszystkim
:-)
jak w bajce Konopnickiej "O sierotce Marysi i krasnoludkach".Przyglądaj się bacznie ,a jak zacznie domagać się wędzonki to spuść łomot krasnalowi i niech Ci odda twoje prawdziwe dzieciątko.My po sumie odpustowej i takie Amelka dziś dostała prezenciki od tatusia wiatraczek od cioci Uli(ma być mamą chrzestną )balonika ,a ode mnie opaskę (tata jest zdecydowanie przeciw dla niego tylko czapeczki bo boi się by nam się nie przeziębiła oczywiście ciut przesadza bo opaska na ciepła dni ma być;-))