kłaczek
Fanka BB :)
Asia, ja mialam ostatnia @ 16.05. A co do trzymania dziecka, to spoko - po urodzeniu Karola od razu wszystko wrocilo, z tym ze ja w miedzyczasie czasem mialam kontakt (jako niania) z kilkunastomiesiecznymi - kilkuletnimi dziecmi. No, ze dwa razy to nawet takie maluszki mialam na rekach, ale zeby przewijac czy cos przy dziecku malenkim robic, to nie. I nie panikuj - jak sie cokolwiek dowcipnie bierze, to pojawiaja sie rozniste tego effekty.
Azula, ja bym tam wolala zeby mi sie teraz nie sprawdzilo... Pasuje nam dziewczynka do pary, choc jesli urodze chlopczyka, to tez nie bede plakac.
Zoyka, ja tu takich widzialam nad morzem. Zima, leb urywa, mozg wywiewa przez uszy, a ci siedza przy patykach. Poubierani w kombinezony, maski na twarzach i jak te Niemce pod Stalingradem... Brrrr...
Anka, jeszcze raz sprawdze skutecznosc tego kalendarza, ale wolalabym zeby sie nie sprawdzil.;-)
Azula, ja bym tam wolala zeby mi sie teraz nie sprawdzilo... Pasuje nam dziewczynka do pary, choc jesli urodze chlopczyka, to tez nie bede plakac.
Zoyka, ja tu takich widzialam nad morzem. Zima, leb urywa, mozg wywiewa przez uszy, a ci siedza przy patykach. Poubierani w kombinezony, maski na twarzach i jak te Niemce pod Stalingradem... Brrrr...
Anka, jeszcze raz sprawdze skutecznosc tego kalendarza, ale wolalabym zeby sie nie sprawdzil.;-)

a za Bazylią lepiej mu pełzać

:-).Gratki dla 10 miesięczniaka.Anka i Zoyka super dziewuszki :-)Oto mój wnuczek