asia70
Fanka BB :)
Hej 
Kłaczek zapodasz stronkę do tego sprawdzacza płci?
Pamiętam Oscary,kiedy wygrała Lista Schindlera - wtedy po raz pierwszy usłyszałam tę piękną muzę.
Ale fajne te Wasze dzieciaczki - wyoglądałam wszystkie zdjęcia
Czuję się super jak na razie, mam taki pałer , że najchętniej zabralabym się za generalne porządki, ale wyhamowuję po namysle
Nie wiem co to jest, bo w pierwszej ciąży przez pierwsze 3 miechy miałam przerwę w życiorysie - tak paskudnie się czułam. Za 2 dni dni już piąty tydzień się zacznie ...codziennie lookanie w majtki hahaha , to już nawyk
Co za schiz pieroński 
Kłaczek zapodasz stronkę do tego sprawdzacza płci?
Pamiętam Oscary,kiedy wygrała Lista Schindlera - wtedy po raz pierwszy usłyszałam tę piękną muzę.
Ale fajne te Wasze dzieciaczki - wyoglądałam wszystkie zdjęcia

Czuję się super jak na razie, mam taki pałer , że najchętniej zabralabym się za generalne porządki, ale wyhamowuję po namysle
Nie wiem co to jest, bo w pierwszej ciąży przez pierwsze 3 miechy miałam przerwę w życiorysie - tak paskudnie się czułam. Za 2 dni dni już piąty tydzień się zacznie ...codziennie lookanie w majtki hahaha , to już nawyk
Co za schiz pieroński 

.Zresztą niedługo się dowiecie jeśli was cto ciekawi(mnie ciekawiło) inne chcą mieć kinder niespodziankę.Ollena śliczna dzieweczka
i bawiłyśmy się w słonice:-),a tu już miesiąc zleciał
super, nie siedzi, zębów nie ma , ale już będzie wstawać, trafił mi się egzemplarz....
to trwało chwilkę ale było jej trochę .. Biorę dopochwowo feminellę, może to ma jakiś związek .. Dzisiaj na 14 wizyta.