D
delete
Gość
coś Ty Flo,
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

...no to nieźle, to może zróbcie sobie co jakiś czas taką bitwę na żarcie dla rozluźnienia atmosfery
...ale skoro ma taką traumą na mrożonki to ja bym od czasu do czasu zapodała jakąś mrożona pizzę, albo jakieś kluski śląskie mrożone + sos pieczarkowy z Winiar np.
...no musisz coś znaleźć na niego, jak chcesz być zołzą.

do tej pory wszyscy się z tego śmiejemy
...ważne w zołzowatości jest to, że nie możesz pokazać swojemu chłopu , że cos czym on chce Cie wkurzyć na Ciebie działa, musisz pokazać, że wszystko po Tobie spływa i wogóle cały czas sprawiac wrażenie, że jak nie on to na jego miejsce jest 15-stu innych i wcale płakać po nim nie będziesz, wręcz odetchniesz

no i że jak coś to rozwód mu dasz na pierwszej rozprawie

Teraz tych wozkow jest od groma i chce sobie dobrac mozliwie wygodna opcje - oczywiscie pojde po uzywkach, ale chce zeby nam wszystkim bylo wygodnie.

Pikus jeszcze jak sie rzuci pawia i juz, ale nie znosilam jak mulilo calymi dniami i nic, albo juz czlowiek dwunastnice wyrzygal, a dalej darlo. Na razie mam spokoj, tyle ze mi lekko waga ruszyla w gore - korytko trzeba przyciac bo jeszcze nie pora na wage. Kawe pije. Przed poronieniem odstawilam kawe, przeszlam na bezkofeinowa, w ogole pieprzylam sie jak maly Jas z duzym piwem i... lipa. Moze lyknelam troche filozofii Anglikow, ktorzy moia ze "jak sie ma urodzic to sie urodzi" - owszem, uwazam na siebie, nie jem smieci, nie jem zbyt wiele produktow zawierajacych wit. A, ale te jedna kawke dziennie, z dwoch lyzeczek rozpuszczalki, pol na pol z mlekiem... Odstawilam slodzik oczywiscie.
Tam takie szkoleniowe (jakze malo melodyjne za to i upierdliwe) etiudy tez mam...