A co tu taka cisza?
Ale nie ma sie co dziwic, ja tez od piatku bede sie opalala a nie na kompie siedziala :-)
Mm dzis stwierdzil, ze u jego ojca mieszkac nie bedziemy bo tam nie ma warunkow. Ale tez powiedzial o co mu chodzi, czego sie spodziewalam. On chce wychodzic, bawic sie a nie w domu siedziec bo ja nigdy nie chce nigdzie isc (lub poprostu nie moge) a jemu nie pozwalam i on sie czuje jak w wiezieniu...
Ale nie ma sie co dziwic, ja tez od piatku bede sie opalala a nie na kompie siedziala :-)
Mm dzis stwierdzil, ze u jego ojca mieszkac nie bedziemy bo tam nie ma warunkow. Ale tez powiedzial o co mu chodzi, czego sie spodziewalam. On chce wychodzic, bawic sie a nie w domu siedziec bo ja nigdy nie chce nigdzie isc (lub poprostu nie moge) a jemu nie pozwalam i on sie czuje jak w wiezieniu...

skończyła skok rozwojowy i spi, je, bawi się na bujaku, drzemie w wózeczku. Teraz po kąpieli i kolacji zasnęła spokojnie i bez wrzasku i mam czas dla siebie do 2 w nocy
Swoją drogą nie pochwaliłam się, że Wandzia od tygodnia gaworzy! gada jak najęta tylko się na nią popatrzeć a już zgaić rozmowę to od razu włacza się jej rozmówca
kapcie, skarpety to jego ulubiona zabawka :-)