Gosia łykaj tego jodu łykaj tylko mi troszke zostaw na sierpień, bo wypieram sie też powdychać
Basiu je też tak miałam z nogami, ze musiałam kopnąć i na chwile pomagało ale zaraz wracało, przeszło mi po żelazie.
Zjola oj Ci współczuję - jak zdawałam prawko na motor to też pierwszy raz oblałam, bo uczyłam sie na szlifierce jeździć (na ścigaczu) a na egzam dostałam czoper dla gejów i to taki malutki a ja kawał baby jestem. Mam nadzieję, że syncio dostanie takie autko na jakim sie uczył &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Marzenko no ty bidulko moja. Ja boję się cesarki choć to już trzecia (fuj to cewnikowanie) ale też walka o pokarm, nie wiem jak jest teraz ale jak moją Ale 17 lat temu rodziłam to zobaczyłam ją dopiero na drugi dzień a do karmienia w 3 dobie i ściągałam, wyłam i ściągałam ale potem karmiłam do 1,5 roku. Mała załapała cyca od razu a kumpeli syn juz sie "rozpuścił" i chciał tylko z butli bo mu samo leciało i nie musiał sie wysilać i ssać.
Alex no życzę, żeby ten czas do urlopiku zleciał szybciutko.
Basiulka jadę do mamci jutro i tak myślę że może w poniedziałeczek cię odwiedzę co ty na to?
Anula jak ci dobrze a ja jutro druga próba z pobraniem krwi ciekawe czy pobiorą łojjjj:-(
Asia całus :-)
Majuska ty tu nie rób smaka na serniczek, mniam, bo ja tu trzęsę się nad każdym kilogramem a z samej wyobraxni przytyję