Kasiulek 77
Fanka BB :)
Trzymam kciuki ,będzie dobrze zobaczysz ,a który masz tydzień ?Brzuch mnie boli podbrzusze jak na okres krew jeszcze jest , zobaczymy co z tego wyjdzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Trzymam kciuki ,będzie dobrze zobaczysz ,a który masz tydzień ?Brzuch mnie boli podbrzusze jak na okres krew jeszcze jest , zobaczymy co z tego wyjdzie.
Masz u mnie jak w banku[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]zacisniete[emoji4]Dziewczyny na 12.00 idę do lekarza z tymi cholernymi wynikami. Trzymajcie kciuki, żeby okazało się że mamy jeszcze jakieś szanse [emoji21] denerwuję się strasznie....
I u mnieMasz u mnie jak w banku[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]zacisniete[emoji4]
TrzymamDziewczyny na 12.00 idę do lekarza z tymi cholernymi wynikami. Trzymajcie kciuki, żeby okazało się że mamy jeszcze jakieś szanse [emoji21] denerwuję się strasznie....
Tylko nigdy takiej ciąży nie miałam widząc ciagle żywa krew to już rożne ma sie myśliNic nie wyjdzie. Przestan sobie wkrecac. Nie jesteś w pierwszej ciazy. Brzuch boli, bo w ciazy jesteś. Dziecko rośnie wszystko się rozciąga. Daj na luz.
14i 3 dniTrzymam kciuki ,będzie dobrze zobaczysz ,a który masz tydzień ?
Przecież wiesz ze bedzie dobrzeDziewczyny na 12.00 idę do lekarza z tymi cholernymi wynikami. Trzymajcie kciuki, żeby okazało się że mamy jeszcze jakieś szanse [emoji21] denerwuję się strasznie....
Nie zostawili mnie w szpitalu jestem w domu,lekarz rano pisał jak sytuacja ogolnie nie leci mi jakoś mocno ale krew leci i to pewnie znowu z tego krwiaka. Dokładnie nie ma jak sie cieszyć ta ciąża, chce zrobić te Nifty to trzeba czekać na wolny termin ceny sie wahają od 2100-2600 a tu jak widzę krew to znowu myśl ze zrobię badanie i poronie. Jak sie coś dzieje to nie da sie nie myślec o różnych możliwych rzeczach które mogą sie wydarzyć nawet mój lekarz mówił ze moja ciąża jest wyjątkowo ciężka. Do tego ten krwiak boliA jesteś dalej w szpitalu ?tam wszystko pod kontrolą, będzie dobrze .szkoda, ze nie mamy jeszcze jak ucieszyć się tą ciążą. Ciągle coś jest ..Ale chyba trzeba odpuścić i zaufać..Górze.
Cześć tak przez przypadek weszlam na Wasz watek bo do 40 to mi troche brakuje. Ale chcialam Ci napisac, ze trzymam mocno za Ciebie kciuki wszystkie moje 3 ciaze wygladaly jak Twoja tylko, ze w pierwszej jeden ogromny krwotok plamienia do 18 tygodnia, w drugiej 4 duze krwotoki plamienia do 16 tygodnia I teraz w 3 5 duzych krwotokow plamienia do 16 tygodnia w kazdej mialam krwiak I oddzielala mi sie kosmowka. Brzuch bolal czulam sie fatalnie, za kazdym razem jechalam do szpitala z mysla, ze ppronilam tyle, ze mnie lecialo wlacznie ze skrzepami a to krwiak tak krwawil. Moje dzieci maja 8.5 lat, 3.5 I najmlodsze 5 miesiecy☺ zycze Ci zeby tak jak u mnie sie wszystko udalo.Nie zostawili mnie w szpitalu jestem w domu,lekarz rano pisał jak sytuacja ogolnie nie leci mi jakoś mocno ale krew leci i to pewnie znowu z tego krwiaka. Dokładnie nie ma jak sie cieszyć ta ciąża, chce zrobić te Nifty to trzeba czekać na wolny termin ceny sie wahają od 2100-2600 a tu jak widzę krew to znowu myśl ze zrobię badanie i poronie. Jak sie coś dzieje to nie da sie nie myślec o różnych możliwych rzeczach które mogą sie wydarzyć nawet mój lekarz mówił ze moja ciąża jest wyjątkowo ciężka. Do tego ten krwiak boli![]()